Facebook

U19 spillede 0-0 i Skive

Bo_Zinck2.jpg
02-05-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 måtte i weekenden nøjes med det ene point i udekampen mod Skive, hvor det blev 0-0 efter en ellers flot spillet kamp.

- Resultatet fortæller ikke den sande historie om kampen. Det var nemlig en suveræn kamp med masser af flot spil, hårde nærkampe, gode afslutninger samt udvikling af den enkelte både teknisk, fysisk og taktisk, beretter U19 træner Bo Zinck fra den uafgjorte kamp.

- Det er begge hold, som skal roses for en god kamp samt indstilling til dagens kamp og vi glæder os allerede til næste kamp, fortsætter Bo Zinck, som samtidig vurderer at Blokhus FC var tættest på en sejr.

- Skulle der have været en vinder vil jeg som Blokhus træner altid mene, at vi har de største chancer. Desværre manglede vores normale skarpe angribere mere koncentration ved de afgørende situationer.

Blokhus FC U19 er efter fire kampe placeret på 1. pladsen og har endnu ikke tabt en kamp, hvilket ifølge U19 træneren kan forklares med et højt og stabilt spillemæssigt niveau.

- Vi har endnu ikke spillet dårligt eller vist dårligt niveau. Tværtimod har mange spillere gennemgået en fantastisk udvikling, og at vi imod Skive har 11 mand med, der også næste år kan spille U19 er vi vist de eneste som har kunne præstere i alle kampene. Derfor er jeg glad for, at vi kan præstere i hver kamp, hver træning og de U21 kampe som er i bedste række, fortæller Bo Zinck, som forudser en lys fremtid for Blokhus FC hvis det hårde arbejde fortsættes fremadrettet.

- Fremtiden er lys i Blokhus FC. Jeg vil dog pointere at dette ikke er noget vi kommer sovende til. Det kræver hårdt arbejde, dygtige spillere, sociale spillere, opbakning og selvfølgelig en dygtig trænerstab omkring dette.

Næste prøvelse for Blokhus FC talenterne er hjemme mod FC Djursland søndag d. 15. maj kl. 12.00.