Facebook

U19 spiller afgørende topkamp

Bo Zinck2.jpg
16-09-2010

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 fik, ligesom 2. divisionsholdet, en vigtig sejr sidste weekend over FC Djursland. Nu gælder det Frederikshavn fi, som U19 drengene på nuværende tidspunkt deler førstepladsen med.

Sejren over FC Djursland sendte Blokhus FC U19’s pointhøst op på 12 indtil videre i indeværende sæson. Resultatet blev 3-2 i en tæt kamp, hvor Thomas Kok, Simon Blond og Nick Svendsen stod for Blokhus FC’s mål. Du kan læse hele kampreferatet fra sejren over FC Djursland her.

Efter en flot sejr over et af topholdene i tabellen, gælder det nu lørdag et vaskeægte topbrag når Frederikshavn fi gæster Blokhus FC U19 på Nols Stadion i Saltum. Begge hold ligger placeret med 12 point for sæsonens første fem kampe og deler således førstepladsen. U19 træner Bo Zinck er da heller ikke i tvivl om kampens betydning.

- Kampen på lørdag er særdeles vigtigt, da den eventuelle vinder vil have utroligt store chancer for videre avancement til M1 i foråret. FFI har et stærkt U19 hold, som vi har stor respekt for og som vi også har et udmærket kendskab til igennem kampe med både U19 og U17. Det er en kamp vi vil vinde og spillerne er klar til en 100 procent indsats for at sikre et godt udgangspunkt til den resterende del af turneringen, lyder ordene fra Bo Zinck forud for den spændende kamp, som sparkes i gang lørdag kl. 11.30 på Nols Stadion.

Vi håber mange vil komme og bakke de unge lokale drenge op i denne vigtige kamp!