Facebook

U19 spiller sig til tops

Bo_Zinck.jpg
26-04-2011

Af Thomas Jansen

Med en 2-1 sejr hjemme mod AaB i Påsken, spillede Blokhus FC U19 sig op på en delt førsteplads i Mesterrække 1.

Førstepladsen deler Blokhus FC med FC Djursland, mens kampens modstander AaB indtager en femte plads.

AaB stillede med et stærkt mandskab, som viste sig en udfordring for det meget unge Blokhus FC mandskab, der endnu gang greb chancen med en flot præstation.
Kampens to Blokhus FC mål blev sat ind af Christian Guldager og Christian Poulsen.

- Det var et godt AaB hold med flere spillere, der normalt begår sig på deres ligahold. Derfor var der nogle store opgaver for nogle af vores spillere, og det løste vi bedre som kampen skred frem, fortæller en tilfreds Blokhus FC U19 træner Bo Zinck, som kunne glæde sig over tre fortjente point efter et tæt opgør.

- 1. halvleg var rimelig tæt og uafgjort havde nok været retfærdigt ved pausen, men Christian Guldager lavede en glimrende detalje ved 1-0 målet, hvor første berøring og skud var glimrende, forklarer Bo Zinck og fortsætter;

- 2. halvleg kommer vi langt bedre ind i og får mere styr på AaB, mens vi kommer til en del åbne chancer. Igen skulle vi have haft lukket kampen, men desværre kommer AaB ind i kampen med et flot mål fra deres anfører og centrale midt Højer.

Trods AaB scoringen lykkedes det dog for Blokhus FC U19 at hente alle tre point og nu går jagten så ind på tre flere af slagsen.

- Nu er vi klar til en tæt kamp i Skive, hvor vi har revanche til gode efter straffesparksnederlaget i efteråret sidste år. Desuden ser det ud til at nogle spillere kommer tilbage og forstærker dette unge hold, som har grebet chancen nu hvor en hel del er skadet. Det er flot af drengene, slutter Bo Zinck.

Blokhus FC U19’s opgør mod Skive spilles på udebane søndag d. 1. maj kl. 12.00.