Facebook

U19 starter sæsonen i Hobro

b4c2b8d433ab610bdbe2d9bfcc4caf5b.JPG
07-08-2014

Af Thomas Jansen

Ligesom det går løs for Jammerbugt FC’s divisionsmandskab i denne weekend, så er tiden også kommet til de unge talenter tager hul på sæsonen.

Jammerbugt FC U19 åbner nemlig også sin sæson nu lørdag d. 9. august. Mens divisionsmandskabet starter på eget græs, så skal U19 spillerne imidlertid en tur på udebane. Nærmere bestemt går turen til Hobro, hvor sæsonens første kamp om point venter kl. 13.15, og de blåblusede talenter er klar til at tage kampen op.

- Vi har haft en god forberedelse til den kommende sæson, og det selv om vi har haft vores udfordringer, da mange af de unge mennesker arbejder i Fårup Sommerland hele sommeren. Vi startede i uge 30 med at deltage i Dana Cup i Hjørring, hvor vi spillede nogle rigtige gode kampe. Vi gik videre til 1/8 finalerne, hvor vi dog tabte efter straffe. Så vi er ved at være klar til den nye sæson, lyder det fra U19 træner Tommy Pedersen, som skal bruge ugens sidste hverdage på træningsbanen, hvor holdets form skal pudses af inden det går løs. Håbet er at komme godt fra start, og skabe de bedst mulige forudsætninger for at nå målet for sæsonen.

- Det er meget vigtigt, at vi slutter mellem de fire bedste hold, for at komme i M1 næste sæson. Det tror jeg også på at vi kommer. Alle spillerne virker klar, understreger Tommy Pedersen med sikkerhed i stemmen.

Hobro IK – Jammerbugt FC U19 fløjtes i gang lørdag d. 19. august kl. 13.15.