Facebook

U19 talenter åbner sæsonen på hjemmebane

DSC_0023.JPG
Træner Tommy Pedersen og U19 talenterne er klar til sæsonens første kamp.
11-04-2014

Af Thomas Jansen

Mens divisionstruppen forbereder sig til weekendens lokalopgør, er der også for Jammerbugt FC U19 en spændende kamp i vente.

Lørdag d. 12. april spiller U19 drengene nemlig årets første turneringkamp i M1, og de er meget klar til at komme fra land fortæller Jammerbugt FC’s nye U19 træner Tommy Pedersen.

- Det har været en rigtig fin forberedelsesperiode. Af vores træningskampe har vi vundet fire, mens to er spillet uafgjort og to er endt med nederlag. Men vigtigst, så har vores træning været rigtig god. Det eneste minus indtil videre er, at vi desværre har en meget smal trup. Kvaliteten er rigtig god, men antallet af spillere knapt så godt, fortæller Tommy Pedersen, som forventer hård modstand sæsonen igennem.

- Det er alle nogle gode hold, og vi kommer på hårdt arbejde. Vores mål er at slutte i den bedste halvdel af tabellen, og kan vi sikre os en top fire placering, har det helt sikkert været en godkendt sæson når vi kommer så langt, vurderer U19 træneren forud for det går løs i første runde.

Det bliver samtidig Tommy Pedersens debut som ungdomstræner. Før sit nye trænerjob for Jammerbugt FC’s U19 mandskab, har Tommy udelukkende arbejdet med spillere på seniorniveau, og det senest i Aalborg Freja i Jyllandsserien og Danmarksserien. Efter den første tid i Jammerbugt FC er han dog meget glad for sin nye udfordring.

- Det  har været en interessant start, og hvad der virkelig har overrasket mig meget positivt, er de unge spilleres enorme træningsvillighed. De ønsker ganske enkelt af spille fodbold så meget som overhovedet muligt. Det er et stort stort plus, at de alle virkelig vil deres fodbold, fortæller Tommy Pedersen som er faldet godt til i sine nye omgivelser.

- Min første tid i Jammerbugt FC er forløbet godt. Vi har hurtigt fået et godt samarbejde i trænerstaben på tværs af både ungdoms og senior holdene og jeg føler jeg er faldet godt til i klubben, slutter Tommy Pedersen inden han skal samle U19 talenterne til sæsonens første dyst lørdag d. 12. april kl. 11.00 hjemme mod Skovbakken.