Facebook

U19 tilbage på sejrskurs

Kristian_Vestergaard_Nielsen.jpg
19-09-2011

Af Thomas Jansen

Efter i sidste uge at være blevet sendt ud af pokalturneringen, svarede Blokhus FC U19 igen denne weekend med en sejr i mesterrækken.

Blokhus FC U19 måtte tirsdag d. 13. september se sig slået ud af pokalturneringen efter et 5-6 nederlag til Team Østvendsyssel efter straffesparkskonkurrence. Den ordinære spilletid endte uafgjort 1-1. Efter en, ifølge U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen, meget sløj og uinspireret indsats af størstedelen af holdet glippede således en plads i kvartfinalen.

- Vi starter kampen godt og kommer tidligt foran på et energisk mål af Simon Blond. Men det blev åbenbart en sovepude for os. Herefter var der således stort set intet, der lykkedes for os. De få chancer vi tilspiller os, bliver på det skammeligste misbrugt. Trods vores dårlige indsats, tror jeg ikke Team Østvendsyssel har et skud på mål hele kampen, lød den efterfølgende evaluering fra en tydeligt skuffet U19 træner, der ligesom de fleste andre havde indstillet sig på en snæver 1-0 sejr.

Sådan endte det dog ikke, da et Blokhus FC’s målmand på uheldigvis begår en stor fejl ved at tabe en ellers ufarlig bold i eget net. 1-1 og kampen blev afgjort ved straffespark. Her trak Team Østvendsyssel det længste strå.

- Det er et resultat, som er svært at sluge, men vi må og skal rejse os til næste opgave, lød det fra Kristian Vestergaard Nielsen efter pokalkampen, og det gjorde Blokhus FC U19 så. Lørdag mødte holdet nemlig Frederikshavn FI på udebane og her rejste Blokhus FC talenterne sig, sejrede med 2-1 og leverede en god indsats.

- Lad mig med det samme slå fast. Vi viste god moral og leverede en godkendt indsats mod Frederikshavn. Der blev arbejdet hårdt for sagen og vi finder i løbet af kampen mange gode løsninger. Pasningsspillet så rigtig godt ud på en meget tung bane, lød det fra en langt mere tilfreds U19 træner, der dog igen ærgrede sig over en række brændte chancer.

Blokhus FC’s mål mod Frederikshavn FI blev sat ind af Christian Guldager og Thomas Albæk, som sammen med resten af U19 truppen kan se frem til en uge uden pokal- eller U21 kampe, og derfor kan have fuld fokus på træningen inden næste kamp hjemme mod Hjørring IF søndag kl. 11.00. Blokhus FC U19 er placeret på en 2. plads i tabellen.

Blokhus FC U19 truppen mod Frederikshavn FI:
Christoffer Sand, Jonas KC, Andreas Lauersen, Jacob V. Nielsen, Mads Rosengren, Aske McKernan, Thomas Kok, Thomas Albæk, Simon Blond, Christian Guldager, Christian Poulsen, Peter Eriksen, Simon Kiilerich og Nicklas Nyborg.