Facebook

U19 tomhændet fra lige dyst mod Hobro IK

DSC_0023.JPG
21-04-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U19 måtte i weekenden, ligesom seniorerne, indkassere forårets første nederlag i 2. Division.

For talenternes vedkommende var det Hobro IK, som også tidligere har givet problemer for de blåblusede, der på ny trak det længste strå og slog Jammerbugt FC mandskabet med 2-0. Der var dog tale om en meget lige dyst, hvor ingen af holdene havde fået overtaget ved pausen, hvor det fortsat stod 0-0. I 2. halvleg var det så Hobro, som efter et kvarters spil sendte sig i spidsen med et drømmehug, der blev sendt afsted et godt stykke uden for feltet, og endte oppe under overliggeren. Kampen forblev jævnbyrdig, men kort før tid blev 1-0 til 2-0 og således et nederlag til Jammerbugt FC, som ellers havde vundet forårets første to opgør.

- Det var en utrolig lige kamp, og jeg synes vi leverer en fin indsats. Men vi må erkende, at vi har problemer med at slå Hobro, og det lykkedes heller ikke denne gang, forklarede en ærgerlig, men fortrøstningsfuld U19 træner Tommy Pedersen efter kampen. Det kunne imidlertid nemt være endt anderledes, men sådan gik det ikke.

- Det er ikke ufortjent, at Hobro vinder. Men jeg mener vi ligeså godt kunne have taget sejren som dem. Kampen er så lige og det er således små ting der afgør det. Men efter deres føringsmål er det som om vi ikke rigtig formår at svar igen. Det var tæt, men Hobro viste sig skarpest på dagen, forklarer Tommy Pedersen, som nu skal forberede sine unge spillere på en ny svær opgave i næste weekend, hvor det gælder fodboldsammenlægningen Viby/AGF.

- Det er endnu en svær kamp. De er ligesom Hobro IK og AaB et af rækkens bedste hold, så vi bliver testet igen, men det er kun godt for udviklingen af holdet og af den enkelte spiller, slutter U19 træneren, som sammen med sit hold er placeret på en øjeblikkelig fjerdeplads, mens Hobro IK topper rækken med maksimum point efter fire kampe. Næste modstander Viby/AGF ligger lige efter på en 2. plads, men med en kamp mere end Jammerbugt FC.

Kampen, som spilles på udebane, fløjtes i gang kl. 14.00 lørdag d. 25. april.