Facebook

U19 topkamp endte med pointdeling

KristianVestergaardNielsen.jpg
21-05-2016

Af Thomas Jansen

Tirsdag var der talent topkamp på Soffy Road i U19 rækken, hvor Jammerbugt FC skulle forsøge at tage sejren over værterne fra Vejgaard.

Det blev en tæt topkamp, som endte 1-1. Et resultat der i Jammerbugt lejren efterfølgende blev betegnet som ok.

- Set over hele kampen, er uafgjort et godt billede af de 90 minutter. Det blev ikke den store tempofyldte kamp, som man kunne forvente af to tophold, men derimod en meget taktisk kamp uden de store målchancer, forklarede U19 træner, Kristian Vestergaard Nielsen, efterfølgende.

Der var en topplacering på spil og ingen af holdene havde lyst til at blotte sig for meget bagude, og så endte det med en uafgjort. Et resultat begge hold kan leve med, selvom sejr naturligvis var foretrukket hos begge parter.

- I 1. halvleg er vi bedst og står rigtig godt på banen, mens 2. halvleg bliver en skidt en af slagsen, dels bliver vi ramt af 2 x 10 minutters udvisninger og dels er vi slet ikke i gear og aggressive nok i vores spil, analyserede Kristian Vestergaard Nielsen og fortsætter;

- Vejgaard kommer foran 1-0 efter skidt forsvarsspil i vores venstre side, hvor vi har mulighed for at cleare bolden, men vælger at drible og dermed taber bolden til Vejgaard, som slår et godt indlæg, som de scorer på.

Scoringen vækkede Jammerbugt FC spillerne, som godt tilbage i kampen og reddede det ene point hjem.

- Vi vågner op i de sidste tre minutter og satser hele butikken og det giver bonus ved Magnus Dissing, der kort før tid hamrer kuglen i mål til slut resultatet 1-1, slutter U19 træneren og retter blikket mod lørdag, hvor gælder det Thisted på udebane. Her lægger træneren ikke skjul på at han meget gerne vil have tre point med hjem til Jammerbugten.

Følgende var udtaget til kampen:
Simon Sørensen, Ehab El-Sayed, Magnus Dissing, Robert Schultz, Peter Gade, Kasper Vingå, Thomas Gasberg, Rune Larsen, Christian Jørgensen, Anton Langagergaard, Kasper Skov, Thomas Vangsted og Kristian Jensen.