Facebook

U19 træner Bo Zinck forlænger

Bo Zinck.jpg
14-04-2010

Af Thomas Jansen

Bo Zinck, som har stået i spidsen for Blokhus FC’s U19 hold siden juli 2009, har nu, til glæde for både klub og træner, forlænget sin aftale med Blokhus FC frem til juni 2012.

- Det er glædeligt, at vi nu har forlænget med Bo, som har gjort et rigtigt flot stykke arbejde. Bo har indtil nu været medvirkende til, at der både er blevet skabt nogle gode resultater, men også en god udvikling blandt de unge spillere, hvilket blandt andet har resulteret i, at vi nu har et mesterrækkehold. Derudover betyder den positive udvikling også, at vi allerede nu har kunnet inddrage flere U19 spillere i 2. divisionstruppen, fortæller sportsdirektør Ole Nielsen.

Bo Zinck selv, der i dette forår også fungerer som en af assistenttrænerne i 2. divisionstruppen, glæder sig også over forlængelsen.

- Jeg er først og fremmest meget glad for at min fremtid er sikret. I det lys er jeg glad for klubben mener, at jeg er den rette til jobbet, lyder det fra Bo Zinck, som ser frem til at fortsætte arbejdet med de unge talenter.

- Det har været et hårdt arbejde, at ændre kulturen blandt spillerne til et elitemiljø, men det er allerede lykkedes i vores U 19-trup og nu glæder jeg mig til at gør tingene endnu skarpere i den nye overbygning.

Kontinuitet og rød tråd
Sportsdirektør Ole Nielsen understreger endvidere, at denne forlængelse også skal betragtes som et led i at skabe mere kontinuitet i klubben.

- Vi fastholder en rød tråd mellem ungdom og 2. divisionsholdet, hvilket har høj prioritet for os. Denne forlængelse er også med til at sikre kontinuitet i udviklingen af vores unge spillere, og det er meget afgørende for at skabe en positiv udvikling. Dette gælder ikke bare for ungdomsholdende, men for klubben generelt. Hvis vi vil skabe resultater, og det vil vi, så skal vi også skabe kontinuitet omkring de enkelte hold og klubben i det hele taget. Derfor håber vi også på at kunne melde flere forlængelser ud i den nærmeste fremtid, fortæller Ole Nielsen og bakkes op af Bo Zinck, som har fået stor udbytte af det tætte samarbejde i klubben.

- Vi har haft et stærkt trænerteam med Ole, Henning, Jan, Steffen, Jørgen og undertegnede. Skal jeg takke nogen specielt, er jeg og har været så glad for mit samarbejde og "elevtid" ved Henning, og i det år jeg nu har haft på egne ben, har det været en stor hjælp at have været under hans vinger. Så selvom bølgerne går højt imellem os engang imellem vil jeg takke ham for at have hjulpet mig frem og det vil jeg altid være ham taknemlig for. Desuden er jeg heldig med at have en yderst forstående kæreste og lille dreng samt forældre og svigerforældre, der vil hjælpe, forklarer U19 trænere inden han afslutningsvis understreger;
 
- Men det vigtigste er spillerne, der kommer hver evig eneste gang og arbejder stenhårdt og synes det er skægt. Foruden dem var jeg intet og ville ikke have dygtige spillere at træne med. I bund og grund er det simpelthen en fantastisk klub at være i.