Facebook

U19 træningsturnering en succes

Bo_Zinck.jpg
07-03-2011

Af Thomas Jansen

Fredag, lørdag og søndag har den stået på fodbold, fodbold og atter fodbold for op imod 80 unge spillere, trænere og ledere.

Således afholdte Blokhus FC U19 træningsturnering i weekenden. En weekend med både højt aktivitetsniveau og højt kvalitetsniveau.

Resultatmæssigt bød weekendens træningsturnering dog på en blandet fornøjelse for Blokhus FC’s talenter. Et nederlag på 0-2 til Næsby fredag aften blev efterfulgt af uafgjort 1-1 mod Middelfart lørdag, mens Blokhus drengene sluttede weekenden af på toppen med en 3-0 sejr over FC Djursland.

Da der var tale om en træningsturnering, var det dog ikke resultaterne, som var i fokus hos Blokhus FC’s U19 træner Bo Zinck, da han evaluerede på weekendens strabadser.

- Det har været en helt fantastisk weekend og jeg er sikker på alle fire hold har fået meget ud af de her tre dage. For vores vedkommende, fik vi prøvet hele truppen af og det var dejligt at få alle i kamp. Vi havde en større trup med end de øvrige hold og det betød også stor udskiftning undervejs i kampene. Det har selvfølgelig haft lidt indflydelse på spil og resultater, men det er ikke det væsentlige i denne sammenhæng, evaluerer Bo Zinck, som er yderst tilfreds med alle sine spilleres indsats i løbet af weekenden.

- Vi har vist noget rigtig godt spil og har i de tre kampe skabt et hav af chancer. Vi har været stærke i omstillingsspillet, men har manglet skarpheden foran mål. Vi kunne have scoret meget mere. Men set over hele weekenden og alle tre kampe, er jeg rigtig godt tilfreds med indsatsen fra alle mine spillere. De har præsteret et godt stykke arbejde.

Også uden for banen kunne træningsweekenden bidrage positivt. Det gælder både socialt og mentalt, idet hygge og sociale aktiviteter er blevet kombineret med spillersamtaler og taktiske analyser.

- Rent socialt har det fungeret super godt med overnatning på Jetsmark Central Skole samt spisning i Jetsmark IF’s cafeteria, hvor der er blevet ydet en stor indsats. Weekenden gav også mulighed for at arbejde mere intenst og fokuseret mellem træning og kamp. Derfor har vi blandt andet holdt spillersamtaler, hvor vi har forventningsafstemt med spillerne hvad det vil sige at spille i Blokhus FC, og det har været rigtig vigtigt, at få den dimension med også. Ingen tvivl om vi kan tage meget med videre fra denne weekend, slutter U19 træner Bo Zinck, som forsikrer at det bestemt ikke er sidste gang et sådan initiativ gennemføres i Blokhus FC.