Facebook

U19 træningsturnering i weekenden

Blokhus_FC_U19_-_2009_-_2.jpg
Weekenden byder på tre kampe for Blokhus FC U19.
04-03-2011

Af Thomas Jansen

Der bliver fuld damp på kedlerne fra fredag aften og frem til søndag eftermiddag når Blokhus FC U19 afholder træningsturnering…

Det er U19 træner Bo Zinck, som for anden gang står bag initiativet og han ser frem til en hård, spændende og lærerig weekend, hvor spillere og hold kommer tættere på hinanden.

- Personligt glæder jeg mig enormt meget, fordi det er muligt at arbejde med spillerne på en helt anden måde med sådan en weekend. Samtlige spillere i truppen er med og det er jeg rigtig glad for. Det nemlig også en god måde at styrke sammenholdet på, fortæller Bo Zinck, der også ser andre fordele i turneringsweekenden.

Stærke modstandere
- Det bliver også en hård weekend med mange kampe, hvor vi vil blive presset af stærke modstandere. Derfor er det med til at fortælle os hvor vi står lige nu. Vores træningsresultater har indtil videre været gode og jeg synes vi på nuværende tidspunkt er rigtig langt, selvom vi er blevet ramt af et par skader.

Ingen tvivl om Blokhus FC’s U19 mandskab får sin sag for. Næsby, Middelfart og FC Djursland er de tre særdeles kompetente modstandere, som Blokhus FC skal op imod i løbet af de kommende tre dage. To af holdende bliver nyt bekendtskab, idet det for Næsby, som spiller i divisionen, og Middelfart, der spiller mesterrække 1, kun er klubbernes 2. divisionsmandskaber som har mødt hinanden tidligere. Det er således første gang Blokhus FC møder de to hold på U19 niveau, mens Bo Zincks mandskab til gengæld er i kreds med FC Djursland i mesterrække 1.

Relationer styrkes
Det er dog ikke kun på banen de fire hold mødes. Weekenden byder også på social aktivitet uden for banen, hvor alle hold overnatter og spiser samme sted.

- Udover vi får god kamptræning mod hinanden, så er sådan en turnering også med til at skabe og styrke relationerne – ikke bare internt – men også eksternt klubber, spillere og trænere imellem. Geografisk ligger klubberne jo relativt langt væk, så det her er en god måde at møde hinanden på, slutter Bo Zinck, som sammen med sine spillere og med de øvrige hold kan se frem til en aktivitetsfyldt weekend.

Weekendens kampprogram

Fredag: 
19.00 Blokhus FC – Næsby
20.30 FC Djursland – Middelfart

Lørdag: 
13.00 FC Djursland – Næsby
14.30 Blokhus FC – Middelfart

Søndag: 
12.00 Middelfart – Næsby
13.30 Blokhus FC – FC Djursland