Facebook

U19 videre i pokalen

Christian_Grubert_-_U19.jpg
U19 assistenttræner Christian Grubert.
18-04-2013

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 spillede sig tirsdag aften i Freja Parken videre til næste runde af pokalturneringen med en 2-0 over Aalborg Freja.

De unge U19 talenter løste på fornem vis omgaven mod et defensivt indstillet Freja-mandskab ved at gribe kampen an med tålmodighed. Belønning kom i anden halvleg, hvor Emil Hansen og Haris Camic med hvert sit mål sikrede adgangsbilletten til næste runde. En tilfredsstillende og fortjent sejr ifølge U19 assistenttræner Christian Grubert.

- Freja stillede meget defensivt op i en 5-4-1 opstilling. Det kan være meget svært at spille mod så defensiv en modstander, men drengene løste det flot med en stor tålmodighed i opspillet og som 1.halvleg skred frem blev der mere og mere plads mellem Freja-spillerne og det var et spørgsmål om tid før scoringen ville komme. Alt i alt en fin kamp af drengene og nu venter vi spændt på lodtrækningen til næste runde, fortæller Grubert mens han og resten af U19 venter på udfaldet af lodtrækningen til næste runde af pokalturneringen.

Du kan læse hele referatet af kampen ved at klikke her.