Facebook

U/21 vandt puljen efter 4-3 sejr i Skive

Kasper Knudsen i aktion.jpg
29-09-2010

Af Andreas Damgaard

U/21 vandt i går 4-3 ude over Skive. Dermed endte holdet på 1. pladsen, med 3 sejre i ligeså mange kampe og en målscore på 9-4. Førstepladsen betyder, at holdet i foråret skal spille i U/21 a-rækken, hvor hold som Holstebro, Ringkøbing, FC Djursland, Kolding og FC Fyn venter.

Efter gårdagens kamp fik en kommentar om præstationen fra talentkoordinator Bøje Lundtoft, som sammen med Jan Steffensen stod for holdet.

Skive kom med et godt hold til kampen, og havde nogle spillere med oppe fra deres divisionshold af bl.a. Thomas Dalgaard. Vi kommer foran 4 gange i løbet af kampen, første gang efter 10. min ved Kasper Brix. Skive udligner efter 20 min. Vi kommer foran 2-1 efter en halv time ved Kasper Knudsen, men 2 min efter kommer Skive på 2-2, hvilket også er stillingen ved pausen. Efter 51 min scorer Kasper Knudsen igen, Skive udligner efter 75 min til 3-3. Kasper Brix slutter målfesten med scoringen til 4-3 efter 80 min. Alt i alt en godkendt kamp, dog med plads til forbedringer. Vi slår et hold, der har flere profiler end vi har, og derfor er det godkendt med en sejr og kvalifikationen til a-rækken i foråret.”

Udover at U/21 formåede, at kvalificere sig til a-slutspillet i foråret, ligger U/19 mesterrækken nummer 1 i deres pulje og ender med stor sandsynlighed med, at kvalificere sig til mesterrække 1 i foråret. Bøje Lundtoft sagde følgende som denne positive udvikling:

Det er helt klart en positiv udvikling. Jeg synes, spillerne har et højt niveau, hvilket placeringerne også vidner om i de respektive rækker. Jeg synes hvert fald, at cheftræner Søren Kusk kan få nogle spændende spillere at arbejde med på sigt. ”

Vi ønsker U/21 holdet tillykke med førstepladsen. U/19 mesterrækken spiller på søndag ude mod AaB kl. 12, som er det eneste hold, der har besejret U/19 holdet i denne sæson, Dermed er der lagt op til revanche for holdet, og en sejr betyder mere eller mindre, at holdet er kvalificeret til mesterrække 1 i foråret.