Facebook

Uafgjort 1-1 i første testkamp

FCH - BFC 1.jpg
15-07-2010

(Foto: Søren Kusk var i aktion for første gang med Blokhus FC)

 

FC Hjørring   -   Blokhus FC   1-1  (1-0)

1-0 Dennis Ramonn Olsen  9. min

1-1 Kasper Knudsen  82. min

 

 

Af Torben Pedersen

Dag 3 efter træningsopstart bød allerede på sæsonens første alvorlige test, iform af en træningskamp, og Cheftræner Søren Kusk fik mulighed for at teste de ting, som spillerne igennem mandagens og tirsdagens træninger fik indøvet igen og igen.

Kampens første 45 minutter var meget usammenhængende, og FC Hjørring sad på en del af spillet, og ikke mindst chancerne som 1. divisionsholdet kom frem til. FCH kom også foran allerede i kampens 9. minut da en bold ved bagerste stolpe blev sparket i nettet af Dennis Ramonn Olsen, der netop er kommet på en transfer fra Thisted FC.

Den tidligere Jetsmark spiller sparkede bolden ned i jorden, og den snød derfor målmand Thomas Nielsen i målet. Thomas Nielsen har ifølge aftale med AaB, ugen igennem trænet med i klubben, fordi Blokhus FC´s normale keeper René Bech er skadet. Thomas Nielsen er til dagligt på kontrakt i AaB, hvor han spiller på U-19 Divisionsholdet.

Begge mandskaber stillede i opstillinger med enten nye spillere eller prøvespillere, hvilket også gjorde at spillet ikke hele tiden fungerede optimalt. Men hos begge mandskaber var der dog adskillige lyspunkter i kampen.

Søren Kusk fik til kampen mulighed for at teste de to nigerianere Kizito Obi og Princewell Okachi, og derudover havde den nye chef også flere unge spillere med til opgøret. Det kom til udtryk i pausen hvor Søren Kusk skiftede på keeperposten, og gav den 17-årige keeper Andreas Larsen fra U-19 truppen chancen. En chance som Andreas Larsen iøvrigt udnyttede og viste et par flotte redninger, og vigtigst af alt for den unge keeper, heller ikke lavede nogen fejl, og samtidig var aktiv i feltet og hele tiden tilbød sig som spilstation.

Blokhus FC spillede en rigtig flot 2. halvleg, hvor FC Hjørring ikke kom frem til bare en brøkdel af hvad de formåede før pausen, og flere gode offensive aktioner endte altså også til slut med en velfortjent udligning, da indskiftede Kasper Knudsen sparkede en frispilning fra Christian Overby i nettet. Den 18-årige offensiv spiller er ligeledes også at finde U-19 truppen til dagligt, og har også trænet med divisionstruppen siden mandag.

Spillerne har nu fire fridage inden de træner igen på tirsdag den 20. Juli, og efterfølgende møder Skive IK på udebane onsdag aften den 21. Juli, kl.18.30.