Facebook

Uafgjort i første test

Spilletroeje-closeup.jpg
08-02-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillede lørdag eftermiddag 1-1 mod Lindholm IF i forberedelsernes første træningskamp.

Kampen blev spillet på kunstgræsbanen ved Ingstrup Efterskole, hvor Jammerbugt FC lige nu er på træningslejr. Der lå derfor også et hårdt program forud for 1-1 kampen.

- Vi har været i gang 5-6 gange i denne uge, og har således været i gang et hårdt træningsprogram. Blandt andet derfor havde vi også valgt at stille med to forskellige hold i hver halvleg, forklarede Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck efter kampen, hvor der blev vist gode takter selvom resultatet i sig selv ikke var tilfredsstillende.

- Resultatet er som sådan ikke vigtigt på dette stadie, men det betyder ikke at vi er tilfredse med at spille uafgjort. Vi arbejder meget fokuseret på at skabe og fastholde en vinderkultur, og derfor er vi også utilfredse med at vi ikke vinder, understregede cheftræneren som dog også kunne fremhæve flere positive sider af indsatsen.

- Rent spillemæssigt var det ganske ok. Vi får skabt de chancer vi gerne vil, og det høje pres vi forsøgte os med, fungerede fint. Skarpheden manglede dog, men den må komme senere i processen.

Jammerbugt FC stillede med to forskellige hold på hver side af pausen. Begge spillede uafgjort, idet der ved pausen stod 0-0. I 2. halvleg fik begge hold hul på bylden og således endte 1-1 med tidligere Lindholm spiller Thomas Quorning som målscore for Jammerbugt FC efter et hjørnespark.

Med kampen har Jammerbugt FC for alvor fået taget hul på forberedelserne, og det har været en positiv start, kan der berettes fra den blå lejr.

- På mange områder var den en fin første træningskamp, og i det hele taget er vi kommet rigtig godt i gang. I den sammenhæng vil jeg gerne fremhæve resten af teamet omkring holdet. Det har været en virkelig god start Frode, vores nye assistenttræner har fået. Han har allerede bidraget med meget. Men det gælder også de øvrige i teamet. Både nye og gamle. Vi har fået samlet et rigtigt stærkt team synes jeg, forklarer Bo Zinck, som slutteligt også sender et par roser til medarrangørerne af træningslejren.

- Vi har boet super godt i husene fra Feriecenter Jammerbugt og faciliteterne omkring træning og kamp ved Ingstrup Efterskole har været fantastiske.

Nu venter en sidste træning søndag inden træningslejren lakker mod enden, og herefter en let træning tirsdag inden næste træningskamp er på programmet. En hård en af slagsen på udebane mod Skive IK torsdag  d. 12. februar.