Facebook

Uafgjort i hård weekend-program

Christoffer_Hansen_med_bold.jpg
24-03-2012

 

Blokhus FC   -   Lindholm IF   1-1  (0-0)

1-0 Christoffer Hansen  48. min

1-1 Lindholm IF  55. min

 

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC spillede 1-1 i weekendens kamp, mod gæsterne fra Lindholm. Christoffer Hansen fik nettet påny.

En weekenden med træning og kamp, endte samtidig med en 1-1 løsning, hvor 2. Divisionsholdet, fra Lindholm IF var gæster i Pandrup. Gæsterne stillede igen som vi kender dem, med masser af ansigter, med fortid på netop Jetsmark Stadion.

Efter en målløs første halvleg, hvor begge mandskaber havde deres chancer, var det keeperne der fik lukket af i begge ender. Den tidligere Blokhus FC-keeper, René Bech stod en god og stabil kamp for gæsterne, og holdte nullet indtil pausen.

 

Bedre efter pausen

 

Kort efter pausen gik der dog hul i Lindholms defensiv, da Christoffer Hansen, der har været skarp i opstarten, igen var på pletten, og efter nogle driblinger i feltet, fandt hullet og udplacerede René Bech til 1-0.

Gæsterne udlignede dog på lidt af en perle blot 8 minutter efter, og kom frem til adskilligere chancer, i deres sidste testkamp, før de påbegynder 2. Division næste weekend mod FC Fyn.

Blokhus FC fik påny testet nye elementer, men spillede en kamp, hvor der manglede det sidste held og dygtighed, i de afgørende situationer, og dermed måtte holdet nøjes med 1-1, inden det næste lørdag bliver FC Hjørring der udgør modstander, i den sidste test, før forårspremieren.