Facebook

Udviklingskurven på rette vej

8037b38e94458fb6bc324ca28a133d09.jpg
25-09-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har lige forberedt sig, spillet og evalueret kampen mod Brabrand i sidste runde, og nu starter det hele forfra.

Scenen er ny, men modstanderen den samme. Vi er halvvejs i efterårets fodboldprogram, og det betyder dobbeltdyst mod Brabrand. Sidste runde skulle Jammerbugt FC på farten, men denne gang gæster Brabrand Jammerbugten. Så nogen gentagelse er det selvfølgelig ikke. Det gør heller ikke noget. I Brabrand endte det således uafgjort 0-0, og på Sparekassen Vendsyssel Arena er missionen mål og sejr. Men selvom det er en ny kamp der venter, så er situationen ikke helt vant for weekendens duellanter.

- Det er specielt, at skulle stå over for Brabrand igen. Helt sikkert. Sidst blev uafgjort 0-0, så forhåbentlig får vi en afgørelse lørdag, siger Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard inden han tilføjer, at denne afgørelse gerne skulle falde ud til hjemmeholdets fordel.

- Det er ny kamp, men for os handler det om at fortsætte hvor vi slap i sidste møde med Brabrand. Her fik vi i 2. halvleg godt fat på kampen og fik spillet noget af det spil, vi gerne vil, forklarer Langagergaard og fortsætter;

- Vi har skulle bruge nogle af sæsonens første kampe på at spille os mere sammen som hold og på at implementere nye facetter i vores spil. Det er ikke nogen undskyldning for de point vi ikke har fået undervejs, men hvis ikke man som hold er spillet sammen, så bliver man mere sårbare og er nemmere at ryste. Det synes jeg vi har set undervejs i efteråret desværre, men heldigvis synes jeg vi efterhånden er ved at være der, hvor vi gerne vil være med hensyn til vores spil. Det er utrolig vigtigt, fordi det kræver rytme hvis et hold skal præstere gang på gang.
Forhåbentlig finder Jammerbugt FC også rytmen lørdag. Tabellen er nemlig tæt og et par sejre i træk, ville gøre godt i tabellen og jagten på top fire. Nederlag skal derimod gerne undgås for ikke at komme for langt fra målet.

- Den tætte tabel betyder, at der ikke skal meget til at ændre billedet. Det er spændende, og det bliver det også lørdag, forsikrer cheftræneren, som har kendskabet til kampen modstander frisk i hukommelsen.

- Brabrand er et godt hold. Det er et stærkt og homogent hold, som er blevet godt sammenspillet over en længere periode. Selv er vi som sagt også nået til et punkt i denne proces, hvor vores koncept mere og mere begynder at slå igennem. Forhåbentlig lykkes det også lørdag, så vi kan få en sejr og spille os ind i den top fire, som vi kæmper for at blive en del af, lyder det afslutningsvis fra Frode Langagergaard inden spilkonceptet skal have de sidste finpudsninger.

Jammerbugt FC mod Brabrand spille hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 26. september kl. 15.00.