Facebook

Ugens Profil: Christian Overby

Christian Overby.jpg
10-09-2010

Af Andreas Damgaard

Vi følger op på succesen fra sidste uge og bringer i dag endnu en omgang ugens profil. Som noget nyt på hjemmesiden vil vi i forbindelse med optakten til ugens kamp i fremtiden komme op med et nyt indslag, som vi kalder: Ugens Profil. Ugens profil vil blive spurgt om, weekendens kamp, men vedkommende vil også blive spurgt om alt mellem himmel og jord, samt om ting der kunne være interessante at få frem i lyset, således at vi lære truppens spillere bedre at kende. Denne uges profil er: Christian Overby

Hvilken kamp venter der Blokhus FC lørdag hjemme mod FC Djursland?

Der venter os en hård kamp, hvor vi skal fylde op på de gode takter, vi har vist de første 3-4 kampe. Vi skal op på hesten igen efter Næsby og fortsætte med vores spil fra de første kampe.

Hvordan har træningsugen været? Og hvilke ting er der arbejdet ekstra med i løbet af ugen?

Vores pasninger langs jorden, og vores opspil har været i fokus.

Er der noget specielt som man skal være opmærksom på mod FC Djursland?

De har en god profil i Søren Holdgaard, som også har figureret oppe ved os. Men vi skal bare selv ud og spille vores eget spil.

Hvordan er styrkeforholdet mellem klubberne og giv endelig et bud på resultatet?

Umilddelbart vil jeg sige, at vi er klare favoritter, i og med Djursland er oprykker. Jeg vil skyde på, at vi vinder 3-0.

Efter denne korte optakt til mordagens kamp, vil vi nu lære ugens profil lidt bedre at kende og Christian fik følgende spørgsmål og vi fik følgende svar:

Hvordan har din uge været?

Den har været fin, stille og rolig som den plejer at være med arbejde, fodbold og så hjem.

Vi hører meget om kantinen på din arbejdsplads, kan du ikke lige sætte et par ord på, hvordan du oplever den?

Jo vi har kantine ordning ude ved os, hvor der er buffet til middag og den er bare fremragende, jeg kan ikke rigtigt sige andet.

Har du oplevet noget specielt for nyligt som du gerne vil dele med os andre, her tænker jeg måske på sidste uges kamp og et mål?

Det var sjovt, og dejligt at få lov at score. Den blev godt nok rettet af, men sådan er det. Og det er bare at fortsætte, byg på stille og roligt.

Føler du dig gammel i truppen?

Meget jeg er den 4. ældste og jeg er kun lige blevet 25 så det siger lidt sig selv.

Hvofor kører du så rundt i en ”Brian bil”, jeg troede kun det var de unge, som kørte rundt i den salgs biler og fortæl så lidt om bilen?

Det er en Suzuki Swift, den er hvid, sænket, og har tunet ruder. Den kører 20 km/l, og det er faktisk grunden til, at jeg købte den.

Rygterne i diverse fodboldkredse går på at du har været Blokhus FC’s bedste mand indtil videre i denne sæson, er det noget du kan bekræfte?

Det må jeg lade op til tilskuere, holdkammerater og trænerne om at vurdere.

Og til sidst, har du husket at flytte adressen hjem igen til Viborg efter dit ophold i Aalborg?

Ja selvfølgelig, jeg flyttede adressen med det samme, da jeg flyttede.

Vi siger tak til Christian, som stillede op til denne ”uges profil”, vi er tilbage igen næste fredag med endnu en omgang ”ugens profil”, men til sidst lige:

Christians fem favoritter:

Klub: Barcelona 
Spiller: Paolo Maldini  
Film: Die hard 4.0
Musik: Nephew 
Livret: Kantinen og mors mad