Facebook

Ugens Profil: Conor O'Brien

Conor OBrien til BFC.jpg
15-10-2010

Af Andreas Damgaard

I denne uge bliver ugens profil lidt anderledes end normal. Profilen der er valgt er vores amerikanske spiller Conor O’Brien. Da Conor endnu ikke kender dansk fodbold så godt, bliver han ikke spurgt til de obligatoriske spørgsmål om weekendens kamp. Vi har derimod fået Coner til at fortælle om hans baggrund og så har vi fået ham til at sige noget på dansk.

Dette interview blev lavet på engelsk, men er blevet oversat til dansk efterfølgende.

Conor, du er denne “uges profil”. Fortæl os om din første tid her i Danmark?

Jeg nyder, at være kommet til Danmark og nyder at være her. Jeg kan godt lide den måde, som I spiller på, og jeg nyder virkelig at spille for Blokhus FC.

Hvad kender du til Otterup, weekendens modstander?

Jeg ved intet om Otterup, udover at de er fra øen i midten af Danmark, Fyn tror jeg den hedder. Men ellers ved jeg ikke noget om dem.

Hvad synes du om niveauet I truppen, og i dansk fodbold generelt?

Jeg synes, at Blokhus FC er det bedste hold i 2. division, som jeg har set indtil nu, hvilket er meget positivt. Vi har en chance for at rygge op, hvis vi fortsætter med at spille godt. Som jeg sagde tidligere, kan jeg godt lide måden, der spilles på i Danmark. Det er langs jorden og ikke som andre steder, hvor det mere foregår med lange bolde og i luften

Du har scoret 3 mål i de seneste 3 kampe, hvad sker der?

Jeg tror bare, jeg har været heldig.  Jeg har virkelig en god træner (Søren Kusk kom forbi mens spørgsmålet blev stillet). Men jeg har altid prøvet at spille op til mine evner, og jeg synes, at jeg er kommet ind på holdet nu og har lært, hvordan Kusk vil spille og hvordan mine holdkammerater spiller.

Fortæl os om din baggrund hjemme I USA, hvor du kommer fra og hvad du har lavet indtil du kom herover?

Min mor hedder Lowry, min far hedder Steven, og så har jeg en bror, Brandon 21, og en søster Shara 17. Jeg er fra Long Island, New York, og startede med at spille i en lille klub. I de sidste 4 år har jeg gået på Bucknell University og spillet for dem samtidig med skolegangen. Jeg nød virkelig, at spille der, og nu var tiden inde til at teste mine evner i Europa.

Kan du lide de danske piger? Og hvem har de flotteste?

Før jeg kom til Danmark, sagde alle til mig, at alle danske piger var blondiner og havde blå øjne. Mange af pigerne er blondiner og har blå øjne, men langt fra alle. I USA siger alle, at de danske piger er flotte og det er de bestemt, men der er altså også flotte piger hjemme i USA, så jeg synes, det er meget lige.    

Jeg har hørt, at du kan sige noget til de danske piger, når du skal snakke med dem, prøv at sige nogle af tingene her:

Jeg har et par "pick up lines", og jeg tror den bedste er: “du har smukke øjne” - og ellers er der “ du har et smuk smil” – “ vil du med mig hjem” – “må jeg få et kys” – and “kan jeg få dit nummer.”  (Alt dette med en rigtig god amerikansk accent).

Coner's fem favoritter

Klub: Arsenal
Spiller: Thierry Henry, da han spillede i Arsenal. Leder efter en ny nu.
Musik: Pop og hip hop samt alt hvad man kan danse til.
Film: Wedding Chrachers, Hangover
Livret: New York Pizza

Vi siger tak til Conor for hans deltagelse i "Ugens Profil"