Facebook

Ugens Profil: Jeppe Østenkær

Jeppe Ø.jpg
17-09-2010

Af Andreas Damgaard

Denne uges profil er Jeppe Østenkær, som i denne sæson er topscorer for Blokhus FC med 4 mål i de første 6 kampe. Ugens profil vil blive spurgt om, weekendens kamp, men vedkommende vil også blive spurgt om alt mellem himmel og jord, samt om ting der kunne være interessante at få frem i lyset, således at vi lære truppens spillere bedre at kende. Vi stillede Jeppe Østenkær følgende spørgsmål:

Hvilken kamp venter der Blokhus FC lørdag ude mod Varde?

Der venter os en svær kamp, vi har altid haft problemer med Varde i Varde. Det bliver helt sikkert en svær kamp, men vi skulle gerne have 3 point.

Hvordan har træningsugen været? Og hvilke ting er der arbejdet ekstra med i løbet af ugen?

Træningsugen har været rigtigt god, men den har også været hård. Mandag og tirsdag var begge hårde træninger og i løbet af ugen har vi specielt haft fokus på vores opspil.

Hvordan er styrkeforholdet mellem klubberne og giv endelig et bud på resultatet?

Det ser ud til, at Varde har fået en god start, så det bliver nok en meget lige kamp. Men jeg tror, vi er stærkere end de er og mit bud er en 2-0 sejr til os.

Efter denne korte optakt til mordagens kamp, vil vi nu lære ugens profil lidt bedre at kende og Jeppe fik følgende spørgsmål og vi fik følgende svar:

Hvordan er det at være en af de ”lokale” drenge på holdet? Er du lidt en tilskuer favorit på hjemmepublikummet?

Det ved jeg ikke, om jeg er. Det håber jeg da, at jeg er, men det er som om at (Christian) Overby har overtaget den rolle på det seneste.

Jeppe, du er også topscorer for Blokhus FC i denne sæson, hvordan kan det være? Og går du efter topscorertitlen?

Det er nye tider, og det er da et mål. Jeg skal hvert fald op på minimum 10 scoringer i denne sæson.

Hvordan har stemningen været i truppen i løbet af ugen, efter en god sæsonstart uden nederlag?

Jeg synes den er rigtigt god. Det er et meget homogent hold, som vi har og jeg synes, det fungerer rigtigt godt. Stemningen har været rigtigt god i hele ugen og det er en god optakt til den kommende kamp.

Fortæl os lidt om din nye liebhaver lejlighed inde midt i centrum af Aalborg? Tjener man godt på at spille fodbold i BFC, siden man kan have sådan en?

Det er jo mit job i Fårup Sommerland, hvor der er store penge at hente hjem ved at arbejde der. Det er jo hårdt arbejde hele sommeren, så det er der mine penge kommer fra. Men lejligheden er nu heller ikke så dyr og vi er to om at betale den.

Rygtet siger du godt kan lide at komme ud og vise dig lidt for det modsatte køn? Taler rygtet sandt?

Nej, det kan godt være det gjorde engang, men nu er jeg faldet til ro, da jeg er sammen med min dejlige kæreste, som jeg er godt tilfreds med.

Du ligner en, som godt vil have håret sidder godt? Men er du frisk på et væddemål angående håret?

Nej det er jeg ikke. Jeg ved godt, hvad det handler om, så nej. (væddemålet gik ud på, at hvis Jeppe ikke ville score mindst 12 kasser i år, så ville håret ryge af, men så langt kom vi desværre ikke.)

Vi siger tak til Jeppe, som stillede op til denne ”uges profil”, vi er tilbage igen næste fredag med endnu en omgang ”ugens profil”, men først lige:

Jeppes fem favoritter:

Klub: Juventus  
Spiller: Alessandro Del Piero  
Film: Never Back Down
Musik: DAD
Livret: Engelsk bøf