Facebook

Ugens Profil: Mickey Malling

Mickey Malling profil.jpg
01-10-2010

Af Andreas Damgaard

Ugens profil vil blive spurgt om weekendens kamp, men vedkommende vil også blive spurgt om alt mellem himmel og jord, samt om ting, der kunne være interessante at få frem i lyset, således at vi lære truppens spillere bedre at kende.

I denne uge er valget til ugens profil faldet på Mickey Malling Jensen. Mickey har været med i alle kampene i denne sæson og har også kvitteret med nogle scoringer. Vi tog en snak med Mickey, som dermed er denne ugens profil:

Hvilken kamp venter der Blokhus FC lørdag ude mod Skovbakken?

Det er en kamp, hvor vi skal holde koncentrationen i alle 90 minutter for at hive de 3 point med hjem. De lever lidt på deres succes fra danmarksserien, men jeg tror på vi hiver sejren med hjem. 

Hvordan har træningsugen været? Og hvilke ting er der arbejdet ekstra med i løbet af ugen?

Der er blevet arbejdet meget med småspil og det, som vi altid arbejder med, vores opspil.

Er der noget specielt som man skal være opmærksom på mod Skovbakken?

Jeg kender dem ikke så godt, så det ved jeg ikke.

Hvordan er styrkeforholdet mellem klubberne og giv endelig et bud på resultatet?

Jeg ser Blokhus som et tophold og Skovbakken som et midterhold, så jeg tror på en sikker 2-0 sejr.

Efter denne korte optakt til morgendagens kamp, vil vi nu lære ugens profil lidt bedre at kende og Mickey fik følgende spørgsmål og vi fik følgende svar:

Mickey, du studerer finansøkonom, er der noget du har lært i løbet af ugen, som du gerne vil dele med os andre?

Jeg lærer noget hver dag, jeg sørger for, at følge godt med i timerne og passe mine ting. Specielt i statistik har vi lært meget i denne her uge. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal bruge det til videre i livet, men til eksamen, skal jeg nok få scoret en god karakter.  

Hvad får du tiden til at gå med ellers ud over skolegangen?

Vi ligger jo mange timer i fodbolden, udover det ser jeg lidt fjernsyn i ny og næ, og bruger min tid sammen med kæresten og vennerne.

Du har været med i alle kampene i denne sæson end til videre, hvordan er det at spille på et hold, som ikke har tabt de første 8 kampe?

Det er stort, vi har det godt og tror på, at det kan blive ved lang tid endnu. Det er en dejlig fornemmelse ikke at have tabt i så lang tid hvert fald.

Sidste uge var holdet bagud 0-2 hjemme mod Brabrand, men fik alligevel 2-2, troen på ikke at kunne tabe må være stor i truppen pt.?

Vi tror på det til sidste fløjt.

I truppen går du under navnet ”Mickey Laudrup”, fortæl os historien om hvorfor du har fået dette navn?

Der var vist en lille detalje mod Midtjylland sidste sæson, hvor jeg laver loppet, som Michael Laudrup gjorde det til Ebbe Sand, Peter Tranberg kommer i dybden og sparker den flot ind. Siden da jeg har taget navnet Laudrup.

Rygtet siger, at du midt i afslutningsfesten sidste år fik op på et bord, fortæl os resten af historien?

Ingen kommentar!!, Jeg synes, vi manglede lidt sjov og spas den aften, så jeg tog initiativet og gav resten af holdet et godt grin. (For læseren skyld, så smed Mickey hans bukser på en café midt i Aalborg, til stor grin bandt alle gæster og medarbejdere.)

Vi siger tak til Mickey, som stillede op til denne ”uges profil”, vi er tilbage igen næste fredag med endnu en omgang ”ugens profil”, men først lige:

Mickeys fem favoritter:

Klub: F.C. Barcelona 
Spiller: Lionel Messi  
Film: Blood and bone
Musik: Nephew
Livret: Tarteletter