Facebook

Ugens profil: Nickolaj Thomsen

Thomsen profil.jpg
29-10-2010

Af: Andreas Damgaard

Denne uges profil er angriber Nickolaj Thomsen. Nickolaj har i denne sæson spillet 10 kampe og scoret 5 mål i 2. division vest. I weekenden venter der top og lokalopgøret mod Thisted FC, vi tog en snak med Nickolaj om, hvad han forventer af kampen, og så fik vi at vide, om han nyder livet som single.

Hvilken kamp venter der Blokhus FC lørdag hjemme mod Thisted?

De bliver en hård og defensiv indstillet kamp. Der er ingen af os, der kan tåle at tabe, så vil begge to gerne komme ud af kampen med et positivt resultat.

Hvorfor skal tilskuerne komme på Jetsmark Stadion på lørdag?

Det er en topkamp, og det er længe siden, vi virkelig har kæmpet med i toppen, og Thisted også har været med i toppen og det er jo også et lokalopgør, som ingen af os vil tabe.

Hvordan har træningsugen været? Og hvilke ting er der arbejdet ekstra med i løbet af ugen?

Det har været teknisk og taktisk træning mest af alt. Det har ikke været så hårdt, som de foregående uger, men det er nok også fordi, banerne er ved at være tunge, og det gør det hårdere at spille. 

Hvordan er styrkeforholdet mellem klubberne og giv endelig et bud på resultatet?

Styrkeforholdet er ganske lige synes jeg, Thisted har måske en bredere trup end os, men de har også karantæne og skader til kampen, så det går stort set lige op. Det bliver en tæt kamp og tror det bliver 2-1 til Blokhus.  

Efter denne korte optakt til mordagens kamp, vil vi nu lære ugens profil lidt bedre at kende og Nickolaj fik følgende spørgsmål og vi fik følgende svar:

Det gælder et nordjysk lokalopgør på lørdag mod rækkens nr. 3 Thisted, er man automatisk mere tændt til sådan et opgør end andre opgør i rækken?

Hvis man ikke er tændt til sådan et opgør, skal man stoppe med at spille fodbold. Thisted er arvefjende opgøret, og hvis vi ikke kan være klar der, bliver vi det aldrig.

Er Thisted det hold du allerhelst vil slå i sæsonen?

Ja, Thisted er det hold i rækken, som jeg absolut ikke vil tabe til.

Kan man så regne med mål fra din side?

Ja, ja jeg scorer altid mod Thisted, det har jeg næsten altid for vane at gøre.

For når man nu kigger på topscorerlisten finder man ikke dit navn øverst, hvordan kan det være?

Jeg har jo været skadet i en 3-4 kampe, så hvis du tager antal minutter spillet, så er jeg sikker på, at jeg ligger helt oppe i toppen af listen.

Er du tilfreds med de 5 mål du har scoret?

Nej man er aldrig tilfreds, men jeg synes det er okay og ganske fint.

Får du også scoret udenfor banen? Rygtet siger jo at du faktisk scorer mere uden for banen end på banen, er det rigtigt?

Det ved jeg ikke, nu skal jeg jo passe på hvad jeg siger, men jo det går meget fint.

Så nyder du livet som single?

Ja for hvis man ikke kan nyde livet som single, hvornår skal man så.

Du går under navnet Mr. World, hvorfor det?

Det var fordi, jeg blev opfordret til at stille op, og så sendte jeg en ansøgning og siden da har jeg så fået det prædikat på mig.

Er det også derfor du har gang i en glorværdig model karriere og det er måske drømmejobbet efter støvlerne bliver stillet på hylden?

Nej det tror jeg ikke, jeg synes det er sjovt og der er spændende udforingerne og så er der jo også nogle pæne piger med. Det er absolut drømmejobbet, tjener gode penge og ser på flotte piger haha.

Vi siger tak til Nickolaj, som stillede op til denne ”uges profil”, og desværre tror jeg ikke, vi fik hele sandheden omkring hans scoringer udenfor banen, men sandheden kommer jo frem en dag. Men vi er tilbage igen næste uge, men først får du lige Nickolaj’s favoritter.

Nickolaj’s fem favoritter:
Klub: Man Utd.
Spiller: Ruud van Nistelrooy   
Film: Taken
Musik: 3 doors down.
Livret: Brun sovs, kartofler og flæskesteg.