Facebook

Ugens Profil: Rene Bech

Rene Bech profil.jpg
12-11-2010

Denne uges profil er Rene Bech, der endelig er vendt tilbage efter en lang skade, som har plaget ham siden slutningen af sidste sæson. Rene fik sæsondebut i sidste weekend ude mod Rishøj, hvor han blev sat på mål efter Simon Enevoldsens udvisning. Denne udvisning medfører også, at det er Rene, der vogter målet hjemme på Jetsmark Stadion i efterårets sidste kamp. Vi tog en snak med Rene efter torsdagens træning og her fik vi bl.a. at vide, om han glæder sig til kampen på lørdag.

Rene, det er efterårets sidste kamp der venter hjemme mod Middelfart, hvilken kamp venter der?

Der venter en spændende kamp. Middelfart er kommet godt i gang på det seneste og de har overrasket mig en del set i forhold til, at de er oprykkere. Jeg tror, det bliver en tæt kamp. Vi mangler et par spillere med karantæne, så det kan godt gå hen og blive svært.

Hvordan har træningsugen været?

Jeg har lavet en masse målmandstræning, og så var vi i wellness tirsdag for lige at få blødt lidt op efter en hård mandagstræning. Så har vi givet den gas igen her torsdag med en masse spil på mål.

Hvordan vil du vurdere styrkeforholdet mellem klubberne og giv endelig et bud på resultatet?

I og med at vi ligger nummer 1, så skal vi ud at vinde denne her kamp, så vi kan forsvare førstepladsen til foråret.  Jeg tror, vi vinder 2-0.

Efter denne korte optakt til morgendagens kamp, vil vi nu lære ugens profil lidt bedre at kende og Rene fik følgende spørgsmål og vi fik følgende svar:

Du er tilbage efter en lang skade, prøv at beskrive forløbet kort?

Jeg spillede de sidste 5 kampe i foråret og der spillede jeg med en lille overbelastning. Det skulle jeg nok så ikke have gjort, for det har kostet mig 5-6 måneder hen over sommeren og efteråret. Jeg begyndte at træne igen for en lille måneds tid siden, og føler mig egentlig nogenlunde i form nu.

Glæder du dig til at spille kamp igen?

Ja, jeg glæder mig helt vildt. Specielt fordi det er på Jetsmark stadion. Jeg kan godt lide at spille herude foran tilskuerne, så det glæder jeg mig til.

Kommer kæresten og familien så at kigger din comeback kamp på hjemmebanen?

Min fatter og mutter sidder hvert fald heroppe hver gang til spisning, så de kommer, men kæresten kommer nok også lige og kigger på lørdag. 

Hvordan er det at være en af de lokale i truppen?

Jeg kan godt mærke at folk kender mig, jeg har været heroppe i mange år. Jeg synes det er dejligt og folk bakker mig op.

Så siger rygtet, at du oddser meget, men at du aldrig har vundet over 100 kr. er det rigtigt?

Det passer hvert fald ikke, jeg oddser en del, og jeg kan godt lide at spille, for jeg har ikke andet at bruge mine penge på. Men det med kun at vinde 100 kr., passer ikke for jeg har vundet store præmier.

Hvem vil du mene er truppens sladderkonge?

Jamen jeg har dolket en spiller i ryggen, så det må nok være mig. Det har ikke været min mening, men det er åbenbart sket.

I løbet af denne skadesperiode har du befundet dig rigtigt meget nede i styrkelokalet, så hvor mange procent er du blevet stærkere? Med alt den tid må det blive til meget?

Man kan godt se, at jeg har gået dernede rigtigt meget og jeg er blevet rigtig stærk.

Til sidst vil jeg høre om dit forbillede er vores tidligere målmand Brian Ulstrup siden at du ligner ham så meget?

Jeg synes, at han er en fin fyr. Ham kan jeg godt lide, men om jeg ligner ham på en fodboldbane ved jeg nu ikke, men en super fyr.

Vi siger tak til Rene, som stillede op til denne ”ugens profil”, der er efterårets sidste. Vi er tilbage med ugens profil når forårssæsonen står for døren, men først får du lige Rene’s fem favoritter.

Klub: Barcelona
Spiller: Messi
Livret: Bøffer og pommes frites med bearnaisesauce
Musik: Det de spiller i radioen
Film: Blinkende lygter