Facebook

Ugens profil: Simon Rosenqvist

Simon Rosenqvist profil.jpg
05-11-2010

Af Andreas Damgaard

I denne uge er valget af ugens profil faldet på Simon Rosenqvist. Simon kom til Blokhus FC i sommeren 2009, og spillede i sin første sæson på midtbanen, hvor han spillede 22 kampe. I denne sæson er det indtil videre blevet til 12 ud af 13 kampe, dog ikke på midten som i sidste sæson, men på højre back, hvor han har befundet sig godt og har spillet flere gode kampe. I denne ugens profil lærer vi drengen fra Randers bedre at kende, og får bl.a. at vide hvorfor han tilbringer en del tid i hjembyen.

Hvilken kamp venter der Blokhus FC lørdag ude mod Rishøj?
Jeg kender ikke noget til Rishøj, så jeg ved ærligt alt ikke noget om dem, men uanset hvad, så venter der os en svær kamp, som der gør hver uge, men vi skulle gerne over og få 3 point med hjem.

Hvordan er træningsugen været? Og hvilke ting er der arbejdet ekstra med i løbet af ugen?
Nu vil jeg ikke stå og afsløre hele vores taktik om, hvad vi har arbejdet med. Det er det sædvanlige, vores opspil, og hvordan vi skal presse.

Rishøj ligger nr. 13 med 13 point, hvordan vil du vurdere styrkeforholdet mellem klubberne og giv endelig et bud på resultatet?
Vi ligger jo nummer 1 og som sagt ligger de nummer 13, men vi skulle gerne vinde kampen og tror vi vinder 3-0.

Efter denne korte optakt til mordagens kamp, vil vi nu lære ugens profil lidt bedre at kende og Simon fik følgende spørgsmål og vi fik følgende svar:

Der venter en lang bustur til Sjælland lørdag, hvad får man tiden til at gå med?
Nu skal vi jo tidlig af sted, jeg vil formedelig sove lidt, høre musik, læse lektier og i de sidste par timer, inden vi er derover, bare sidde og forbedre mig mentalt til kampen.

På det sidste har du befundet dig en del i Randers, hvad skyldes det?
Jamen det er jo fordi, at jeg har fået en kæreste i Randers. Så det er skam derfor, men min familie bor nu også i Randers og dem besøger jeg også en gang imellem.

Scorede du din nye kæreste på dine dance moves?
Ja, det gjorde jeg sku. Det synes hun godt om.

Så taler rygtet også sandt, om at du godt kan lide at være på dansegulvet på diverse diskoteker?
Ja ja ja, jeg kommer jo ikke for at stå i baren. Jeg er på dansegulvet hele natten, det er helt sikkert.

Når du står ude på dansegulvet, forsvinder du tit som en anden Houdini, hvad er årsagen til det?
Det er når klokken rammer de 3 stykker, så plejer jeg at have fået nok, og så skal jeg hjem for at sove. Jeg skal jo være klar til en ny træningsuge, så jeg må jo hellere tage hjem og sove.

Jeg har også hørt, at du er meget god til Wii, er det sådan at du træner i smug for ikke at få bank af holdkammeraterne?
Det var faktisk en hemmelighed, men nu er jeg blevet afsløret. Det må jeg jo nok erkende, at jeg gør.

Vi siger tak til Simon, som stillede op til denne ”uges profil”, Men vi er tilbage igen næste uge, men først får du lige Simon’s favoritter.

Simon’s 5 favoritter
Klub: Arsenal
Spiller: Nickolaj Thomsen, Blokhus FC
Film: Scott Pilgrim vs. the world.
Musik: Mest rock ellers meget blandet.
Livret: Kasper Stillers’ mad