Facebook

Under forårets niveau i Varde

Bo_Zinck_-_2011.jpg
04-06-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillede lørdag 1-1 på udebane i Varde i en kamp, hvor de blå fra Jammerbugten aldrig rigtig kom op på vante niveau.

Det har været et fornuftigt forår, og de seneste fire udekampe er blevet vundet, så da turen gik til Varde lørdag var forventningerne om nye tre point med hjem ikke fjerne. Men Varde er et hold, som kæmper for livet i 2. division og det var derfor ikke noget nem opgave som ventede. Det blev da heller ikke til fuldt udbytte mod et hårdtarbejdende hjemmehold i en kamp, hvor Jammerbugt FC eksperimenterede lidt med konceptet.

- Vi valgte at prøve nogle nye taktiske justeringer til kampen, og det gjorde vi i 1. halvleg. Det fungerede ikke og har en del af skylden for den mindre gode præstation, forklarer Bo Zinck om kampen mod Varde, en kamp som Jammerbugt FC ellers startede ganske godt.

- Vi starter ok og kommer hurtigt foran, men vores parathed skal være bedre. Bliver den ikke det taber vi point igen næste gang. Vores koncentration skal være langt bedre end det var tilfældet mod Varde.

Værterne fra Varde fik da også hurtigt udlignet den tidligere Jammerbugt føring i en 1. halvleg som ikke var blandt sæsonens bedste.

- Vi bliver bedre i 2. halvleg, hvor vi sætter os på kampen, men Varde kæmpede som løver, og jeg har dyb respekt for den indsats de leverede. Det var ikke til at se, at de er på vej ud af rækken, fastslår Zinck,  som til gengæld ikke havde samme rosende ord om sit eget holds præstation.

- Det er vores dårligste præstation i dette forår, og det skal gerne blive bedre resten af foråret. Det var skuffende og 1-1 er et fair resultat synes jeg.

Til Jammerbugt drengenes forsvar skal det siges at trods denne mindre gode kamp, har foråret været ganske godt, hvor det kun er blevet til to nederlag i elleve kampe, og det har gjort at holdet på nuværende tidspunkt ligger på en flot tredjeplads i tabellen.

Skal den forsvares onsdag når Skovbakken IK kommer på besøg, skal niveauet dog højnes igen, og det har de blåblusede bestemt også tænkt sig at gøre.

- Det er dejligt der kommer en kamp så hurtigt, så vi kan komme videre fra Varde. Nu skal vi ud og lave en god præstation igen, slutter ceftræneren.

Jammerbugt FC spiller hjemme onsdag d. 5. juni kl. 19.00 mod Skovbakken IK.