Facebook

Ung kant til Jammerbugt FC

MathiasJ_Bo.jpg
02-08-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har forstærket divisionstruppen med den kun 19 år gamle Mathias Johannesen, der kommer til klubben fra AaB.

Hos de bolsjestribede har Mathias, der udover sin position på kanten og kan begå sig som back, spillet på U19 holdet samt Superligaens reservemandskab. Den nye Jammerbugt FC spiller har trænet med i hele opstarten og er allerede faldet godt til i sine nye omgivelser.

- Det har været en meget positiv oplevelse. Alle omkring holdet har taget godt imod mig og min fornemmelse er, at det er en meget stærk trup, hvor der er god konkurrence om alle pladser på holdet. Både klub og trup virker meget målrettet og seriøs omkring alt, der foregår på træningsbanen og udenfor, forklarer Mathias Johannesen, der også selv hører til i den målrettede kategori.

- Mine forventninger til den kommende sæson er høje. Jeg tror og håber på, at holdet kan få en god placering og komme med i oprykningsspillet i foråret, lyder det fra den unge spiller, der har fuldt fokus på at tilspille sig en plads på holdet i løbet af efterårssæsonen.

Med den rette arbejdsindsats skulle mulighederne bestemt også være der for dette. Trods sin unge alder har Mathias Johannesen nemlig niveauet, siger en tilfreds Jammerbugt FC cheftræner.

- Mathias er godt skolet hos AaB’s talentafdeling og har været i betragtning til Superligaen, så det er en dygtig spiller, vi får ind. Han er teknisk stærk, hurtigt og så er han en god mellemrumsspiller. Mathias viser også stor ærgerrighed og har niveauet allerede nu, men han skal selvfølgelig lige lære os at kende. Han har et stort potentialet fremadrettet og jeg ser meget frem til at arbejde med Mathias, fortæller Bo Zinck om sin nyeste forstærkning.

Der kan blive debut til Mathias Johannesen, der er bosat i Brønderslev, allerede i weekenden, hvor sæsonpremieren ude mod Brabrand spilles.