Facebook

Unge Max Møller ser frem til endnu en stor udfordring

Max_Moeller_kamp_web.jpg
Foto: Rasmus Lykke
25-09-2018

Af Thomas Jansen

Max Møller har haft en sæson fyldt med nye udfordringer. Han har fået debut i 2. division, han har spillet pokalturnering og nu venter muligheden for et første møde med et Superliga mandskab.

Den unge Jammerbugt FC spiller har i den grad gjort sig positivt bemærket i hans første sæson som divisionsspiller og nu ser Max, der tilmed har været i målform i pokalturneringen, frem til at krydse klinger med Esbjerg onsdag i Sydbank Pokalen.

- Jeg forventer selvfølgelig en mega spændende kamp og forventer, at vi giver alt, hvad vi har som hold. Jeg håber dog også, at vi kan være med til at gøre det rigtigt svært for et Superliga hold at komme til vores hjemmebane, lyder det fra den 18-årige Max Møller, som trods sin ekstreme hurtighed erkender, at han knapt har kunne følge med de seneste måneder.

- Jeg er også meget overrasket over, hvor hurtigt det er gået og er ekstremt glad for, at jeg har fået chancen i pokalen og endda scoret. Det er selvfølgelig også dejligt, at være kommet ind på et hold, som lige nu er ubesejret i så mange kampe.

Skal pokaloverraskelse lykkes onsdag mod de stærke fuldtidsproffer fra Esbjerg fB skal holdet i den grad også fungere. Der er flere ting, der skal gå op, hvis status som ubesejret denne sæson skal fastholdes. Men chancen er der bestemt, og det er denne Max Møller fokusere på, fremfor opgavens størrelsen. Jo, der er respekt for storfavoritterne fra Superligaen, men troen på at kunne levere det der skal til, er mindst lige så stor.

- Jeg tror, vi kan skabe en pokaloverraskelse, hvis vi bliver ved med at kæmpe med alt, vi har, og hvis vi hele tiden bakker op om hinanden. Jeg er sikker på, vi nok skal gøre alt, hvad vi kan, for at vi kommer videre i pokalen onsdag, siger Max Møller på sin vanlige sympatiske og afdæmpede facon. Her er ingen store armbevægelser. Max lader i stedet benene lave larmen, når fløjten lyder.

Der er kick off mellem Jammerbugt FC og Esbjerg fB onsdag d. 26. september kl. 16.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena. Drømmen lever i Sydbank Pokalen.