Facebook

Unge talenter med succes

Ungdomstrio_Martin_Steen_Henrik.jpg
U17 træner Martin Jensen, Talentkoordinator Steen Andersen og U19 træner Henrik Jensen kan glæde sig over den positive udvikling.
22-10-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U17 og U19 har begge netop afsluttet sine sæsoner, og det er blevet gjort med maner.

U19 sikrede sig nemlig oprykning til Mesterrække 1 i sidste spillerunde, mens både første og andetholdet rykkede op hos U17 drengene. Her spiller A-holdet Mesterrække til den nye sæson. Flotte resultater af de unge fodboldspillere, som får fortjent ros af sine trænere.

- Vores målsætning har gennem hele sæsonen været oprykning til Mesterrække 1, og  at det nu er lykkes er skønt. Det har krævet hårdt arbejde, men med nogle dedikerede drenge, der gerne vil lære og udvikle sig, har vi nået vores mål, fortæller U19 træner Henrik Jensen, der forventer den positive udvikling fortsætter fremadrettet.

- Holdet kan blive endnu dygtigere. Det fulde potentiale er endnu ikke udløst og der er masser af talent på holdet, ligesom det også er tilfældet på U17, vurderer Henrik Jensen.

Netop U17 drengene har denne sæson ligeledes vist at de rummer et stort potentiale, og det har givet to suveræne oprykninger. U17 træner Martin Jensen er ikke i tvivl om hvorfor.

- Vi har haft nogle helt klare fokuspunkter i træningen, og dem har vi holdt fast i. Boldbesiddelse og pasningspillet har været vores faste grundsten og det har givet en god base og stabilitet at vi har holdt fast i vores koncept. Øvelse gør som bekendt mester, fremhæver Martin Jensen, der ser frem til at fortsætte den gode udvikling når niveauet næste sæson løftes et trin op.

- Vi skal videreføre samme arbejdsfokus og arbejdsmoral til næste sæson, hvor vi igen vil gå efter oprykning. En placering blandt de to bedste er vigtigt for begge hold, understreger U17 træneren, som glæder sig over oprykningen for begge U17 hold.

- At begge hold er rykket op, er vigtigt for begge udviklingen og derfor kan vi forhåbentlig fortsætte i samme spor fremadrettet, forklarer Martin Jensen inden han sammen med Henrik Jensen afslutter med at sende en tak til forældre og det øvrige trænerteam.

- Selvom spillerne naturligvis skal have det største skulderklap, så er den øvrige del af trænerteamet samt ikke mindst forældrene en stor del af holdet, og der har været med til at sikre denne succes med ligeså dedikerede indsatser som spillerne. Så en stor tak til dem, både hos U17 og U19.

Med de flotte resultater er der grund til optimisme i ungdomsafdelingen de næste par år, hvor udviklingen forhåbentlig kan fortsætte af samme positive spor.