Facebook

Unge talenter rykker op i serie 1

Lufttur_til_Bo_Zinck.jpg
Lufttur til Serie 2 træner og Blokhus FC talentkoordinator Bo Zinck.
24-10-2011

Af Thomas Jansen

Søndag sikrede et meget ungt og meget talentfuldt Jetsmark IF serie 2 mandskab sig en både flot og vigtig oprykning til serie 1.

10 sejre og 2 uafgjorte i 12 kampen, betyder at Jetsmark IF’s serie 2 mandskab trods to manglende spillerunder kan kalde sig oprykkere til serie 1. En flot bedrift, som blev sikret i en kamp, hvor præstationen var knapt så imponerende ifølge træner Bo Zinck.

- Selve kampen mod Birkelse var faktisk ikke så god. Defensivt gør vi det ok og har godt styr på dem, men offensivt, synes jeg vi kramper lidt i den. Vi kunne vel godt have vundet kampen, men uafgjort var fint for os. Faktisk synes jeg det er flot af et så ungt hold som vores mod et så rutineret hold som Birkelse, formår at få et resultat når vi skulle, lød det ovenpå 2-2 resultatet fra 2. holdstræner og talentkoordinator Bo Zinck, som bag den beskedne glæde over selve kampen med rette var stolt af sit hold.

- Med denne oprykning råder klubben, Blokhus FC/Jetsmark IF, nu over de to højst rangerende hold i Jammerbugten, og det synes jeg er en flot præstation. Nu bliver det spændende hvordan vi på banen håndterer oprykningen. Serie 1 er meget mere tæt og alle slår alle. Vores mål bliver at være med i toppen af rækken, og vi vil helt sikkert fortsat forsøge at være spilstyrende, men det bliver helt også sikkert hårdere, heldigvis.

Der er ingen tvivl om oprykningen er et væsentlig bidrag til klubbens positive udvikling, og den medvirker til at styrke fundamentet under Blokhus FC’s divisionshold. Ligeledes er det vigtigt for processen i arbejdet med de unge spillere.

- Oprykningen betyder at spillerne på kanten for divisionstruppen og dem der sendes ned herfra nu testes bedre, og det er meget vigtigt, at disse spillere testes bedst muligt. Derfor er det vigtigt med denne oprykning. Generelt er der en meget positiv udvikling i klubben, både på seniorniveau og ungdomsniveau, fastslår en glad og tilfreds Bo Zinck.

Tillykke med oprykningen!