Facebook

Ungt AaB talent klar til at tørne ud for Jammerbugt FC

56116f1cb38a297f204f0f7154ac259c.jpg
16-07-2014

Af Thomas Jansen

Når den blå bølge igen ruller, bliver det med Morten Bøg blandt de blåblusede spillere. En velovervejet og talentfuld trup tilføjelse.

- Jeg har i længere tid holdt et øje på Morten, som med sin baggrund i AaB er godt skolet. Han har det der skal til, og jeg kan mærke at han virkelig vil det her. Det er en knægt med krummer i. En god nordjyde med et godt boldtalent. Så Morten bliver en god tilføjelse til truppen og det bliver spændende på både kort og lang sigt, fortæller en forventningsfuld cheftræner Bo Zinck om sin nyeste tilføjelse til truppen, Morten Bøg, som kommer til Jammerbugten fra AaB’s talentskole.

- Vi har en rigtig god dialog med AaB’s talentansvarlige team omkring spillere, og det er et samarbejde vi sætter pris på. Morten er en af de spillere, som har fanget vores øje i forbindelse disse gode relationer, forklarer Zinck om tilknytningen af Morten Bøg, som selv glæder sig til at trække den blå trøje over hovedet.

- Jeg ser Jammerbugt FC som en god platform, til at bygge videre på mit spil. Klubbens spillestil, med at have bolden og bygge op nedefra, er den som jeg selv synes jeg passer bedst ind i, og selve projektet her oppe, fangede mig med det samme. Måden tingene bliver gjort på, og hvordan spillerne behandles,  tiltaler mig meget, forklarer Morten Bøg, som har til hensigt at tage et fast greb om chancen når den byder sig.

- Til den kommende sæson, har jeg som målsætning, at spille mig ind på holdet, og se om jeg kan få nogle starter. Men jeg må gribe chancen når den opstår. Ligesom det er tilfældet for alle andre.

Den 19 årige offensive midtbane, som kan begå sig både centralt og på kanten tilslutter sig sine nye holdkammerater den kommende weekend, hvor sæsonens forberedelser så småt påbegyndes.

Korte fakta om den nye mand i blåt
Navn: Morten Bøg
Fødselsdag: 31-03-95
Position: offensiv midtbane, central midtbane og kant
Højde: 181 cm
Vægt: 70,3 kg
Tidligere klubber: Sæby Skjold og AaB
Uddannelse: Frederikshavn Gymnasium 3g