Facebook

Ungt målmandstalent klar for Jammerbugt FC

Spilletroeje-closeup.jpg
18-12-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har i vinterpausen tilføjet en ny keeper til divisionstruppen, idet blot 18-årige Lasse Kjær kommer til fra Vendsyssel FF.

Den talentfulde målmand har, sin unge alder til trods, allerede opnået værdifuld erfaring tidligt i sin karriere. Lasse Kjær har således allerede haft sin debut i 1. division og er nu klar til endnu et vigtigt skridt i sin udvikling.

- Jeg har nogle rigtig gode oplevelser med i bagagen fra Vendsyssel FF, hvor jeg ikke mindst har kunnet suge en masse erfaring til mig fra nogle rigtigt dygtige spillere, i form af blandt andre Karim Zaza og Jesper Christiansen. Jeg har hovedsageligt spillet U19, men har trænet med 1. divisionstruppen flere gange om ugen, og fik min debut i 1. division i en 2-1 sejr over Silkeborg IF, fortæller Lasse Kjær der efterfølgende også har haft et indhop i en kamp mod AC Horsens. Nu gælder det nye udfordringer som fast inventar i Jammerbugt FC’s divisionstrup, og det ser den unge keeper frem til.

- I Jammerbugt FC kommer jeg til en klub med en professionel indstilling og et højt niveau. Jeg har allerede nu oplevet truppen en enkelt gang, og synes allerede at kunne sige, at det er nogle gode gutter alle sammen, som jeg glæder mig til at spille sammen med. Jeg kender både målmandstræner Kasper Bæk, og assistenttræner Frode Langagergaard, som er dygtige trænere begge to, og så glæder jeg mig selvfølgelig til at spille under Bo, som jeg har hørt meget godt om, lyder det fra den nye Jammerbugt FC spiller.

Hos cheftræner Bo Zinck gengældes de positive forventninger til det nye samarbejde.

- Lasse er en dygtig ung keeper, som er meget arbejdsom og har et stort potentiale. Han er et talent og det er dejligt vi nu kan være med til at udvikle ham. Han kan samtidig gå ind og konkurrere med vores øvrige målmænd, og det er selvfølgeligt godt. Jeg glæder mig til samarbejdet, understreger Bo Zinck, mens Lasse Kjær forsikrer at han er klar til at tage kampen om målmandsposten, selvom han også er klar over, at det den første tid også handler om udvikling.

- Når jeg starter i Jammerbugt FC, vil min rolle i truppen være reservekeeper. Jeg er stadig ung, og har meget jeg skal lære, så derfor vil jeg suge til mig, alt hvad jeg kan, fra de mere rutinerede spillere omkring mig, siger Lasse Kjær og fortsætter; 

- Min målsætning for foråret, er selvfølgelig at få vist mig selv frem, og få vist trænerteamet at de kan stole på mig, hvis de får brug for mig. Jeg vil ikke læne mig tilbage og være tilfreds med at være reservekeeper. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at give Mikkel kamp til stregen om pladsen som 1. målmand. Jeg er dog som sagt stadig ung, og skal også være tålmodig, så jeg vil også suge al den erfaring jeg kan fra Mikkel, og jeg forventer i det hele taget at jeg i den komme tid vil udvikle mig som fodboldspiller. 

Lasse Kjær tilslutter sig Jammerbugt FC truppen først i det nye år, når forårets forberedelser påbegyndes d. 20. januar 2015.

Korte facts om Lasse Kjær
Position: Målmand
Født: 04-06-1996
Tidligere klubber: Tornby IF, Hjørring IF/Vendsyssel FF
Højde: 184 cm
Vægt: 87 kg
Job/uddannelse: 3.g på STX i Hjørring.