Facebook

Update fra træningsbanerne

Blokhus FC træning februar 2010.jpg
02-03-2010

Af Thomas Jansen

Sæsonforberedelserne kører fortsat for fuld udblæsning på træningsbanerne. Cheftræner Henning Pedersen melder her om seneste nyt.

Som det også fremgår et andet sted her på hjemmesiden i forbindelse med kampoptakten til den kommende træningskamp mod Aalborg KFUM, er det desværre lidt blandede nyt, der kan meldes fra træningsbanerne. For på trods af, at forberedelserne generelt går godt, så er skader begyndt at komme på tværs. Det betyder, at der nu skal eksperimenteres med alternative løsninger på flere pladser.

Således er fire spillere lige nu ude med skade. Det gælder Malthe Guldager, Simon Rosenqvist, Daniel Seehausen og Nickolaj Thomsen.

- Malthe er fortsat ude med en knæskade og bliver desværre ikke klar til sæsonstarten. Der vil formentligt gå op til 4 uger inden han er på banen igen. Desværre ser det ud til at Simon fik en lignende skade i kampen mod Randers i weekenden. Han er dog ved at blive undersøgt og jeg kender derfor ikke omfanget af Simons skade endnu, fortæller cheftræner Henning Pedersen og fortsætter;

- Daniel døjer med låret. Han har faktisk trænet med på det seneste, men er nu ude igen med samme problem og formentlig ikke tilbage før om ca. 14 dage. Sidste mand, som døjer, er Nickolaj. Han har noget betændelse i akillessenen og kan forhåbentligt træne med igen om en uges tid.

Tager forbehold mod Aalborg KFUM
Til den kommende træningskamp mod Aalborg KFUM udtages en stor trup, hvor også ynglinge og serie 1 spillere vil indgå.

- To af skaderne er opstået i kampsituationer og det kan man ikke holde for. Nogle gange bliver man ramt og andre gange ikke og så er det jo typisk med skader i denne fase af sæsonen. Der er mange skader lige nu rundt omkring i klubberne. Nu udtager vi en stor trup tirsdag for ikke at overbelaste spillerne og på den måde forsøge at forebygge flere skader, slutter Henning Pedersen.

Ung forsvarsspiller prøver talentet af
Med skader i blandt andet forsvaret er det glædeligt, at den unge talentfulde forsvarsspiller Nicholai Benzon er blevet en del af 2. divisionstruppen. Nicholai kommer til Blokhus FC fra Lindholm IF.

- Vi er glade for Nicholai har valgt at prøve sit talent af i Blokhus FC. Nicholai er en ung spiller med god indstilling og mod på opgaven, så det giver kamp om pladserne, hvilket altid er sundt, fortæller sportsdirektør Ole Nielsen.