Facebook

Update fra træningsbanerne

Blokhus FC træning februar 2010.jpg
18-02-2010

Af Thomas Jansen

Forberedelserne til forårssæsonen er i fuld gang og der trænes hårdt frem mod kick-off i 2. division vest d. 20. marts. Her går turen til Varde i forårssæsonens første kamp.

I de hårde forberedelser frem mod sæsonstarten, hvor grundformen bygges op og spillerne presses til det yderste, er det oftest mere reglen end undtagelsen, at der opstår flere småskader og denne gang er desværre ikke anderledes. Således er der i øjeblikket skader hos midterforsvarer Malthe Guldager samt angriber Nickolaj Thomsen. Heldigvis ser det ikke ud til, at der er tale om alvorlige skader.

- Nickolaj er ude med betændelse i akillessenen og vil højst sandsynligt være tilbage om 10-14 dage, mens det på grund af hævelsen endnu ikke har været muligt stille en diagnose på Malthes skade, lyder det fra sportsdirektør Ole Nielsen, der samtidig kan meddele, at forberedelserne på trods af skaderne forløber planmæssigt. En betragtning cheftræner Henning Pedersen er enig i.

- Generelt ser det rigtig fornuftigt ud. På grund af vintervejret, har vi haft stor glæde af vores kunststofbane. Selvom den også har været mærket af frosten, har den betydet, at vi har haft mulighed for træningsøvelser med boldspil. Det giver mange flere muligheder for os, forklarer Henning Pedersen.

Bobo godt igang
Lørdag d. 13. februar skrev Blokhus FC kontrakt med den stærke defensiv-spiller Adama Mohammed Niambele – eller blot Bobo, som kaldenavnet lyder på træningsbanerne – og den nye mand er kommet godt i gang i sin første træningsuge.

- Bobo er kommet godt start, men han har ikke været i gang på det seneste, så fysisk har han et stykke vej endnu. Til gengæld har han i træningen allerede vist eksempler på hvilken fremragende fodboldspiller han er. Det vidste vi godt han var, så heldigvis skal vi ikke til at lære ham at spille fodbold og den fysiske form kan vi gøre noget ved, lyder det med et smil på læben fra Henning Pedersen.

Indstillingen i top
Den nye mand er således faldet godt til med den øvrige del af truppen og generelt kan cheftræneren melde at indsatsen fra samtlige spillere lover godt for den forestående forårssæson.

- Indstillingen har været fremragende hele vejen rundt og det er en afgørende faktor. Der er den rette attitude hos spillerne og jeg kan mærke alle er indstillet på, at dette skal være et godt forår, slutter Henning Pedersen, som i første omgang ser frem til den kommende træningskamp mod Lindholm IF. Kampen spilles på kunstgræsbanen tirsdag d. 23. februar kl. 18.00.