Facebook

Varde venter i pokalturneringen

238551f98a36ebdbd3aeb29678f2e5ac.jpg
30-08-2016

Af Thomas Jansen

Tirsdag aften er der på ny pokalbold på programmet, når Jammerbugt FC’s divisionsmandskab tager turen til Varde for at spille 2. runde af den danske pokalturnering.

Efter et par hårde divisionskampe venter Danmarksserie mandskabet, Varde IF, som på lige fod med Jammerbugt FC, har hentet fire point i sæsonens første fire kampe. Senest vandt Varde IF hele 6-1 over Sønderborg, så mon ikke selvtilliden har fået et løft inden mødet i pokalturneringen.

Selvom hverdagen går sin gang i Danmarksserien, er divisionsfodbold ikke så fjern for Varde klubben, der for få sæsonener siden også begik sig i 2. division. Her mødtes de to hold senest i sæsonen 2014/15, hvor det blev til en sejr til hvert hold.

Derfor forventer man i Jammerbugt lejren også en svær kamp, selvom man også er bevidst om, at favoritværdigheden kører med ombord, når spillerne stiger på bussen i Jammerbugten tirsdag eftermiddag. En af spillerne på den bus er Anders Rosengren Jensen, som har tænkt sig at spille Jammerbugt FC videre til næste runde.

- Jeg forventer mig en hård og svær kamp, selvom Varde spiller i Danmarksserien. Niveauforskellen er ikke større end, at det stadig kræver en 100% indsats for at vinde. Og det er jeg sikker på, vi er klar til at levere, fortæller midtbanespilleren, som håber at være boldstyrende i tirsdagens pokalkamp.

- Som altid vil vi gerne have bolden og spille langs græsset, og det bliver ikke anderledes tirsdag aften. Spiller vi hurtigt og løber for hinanden, så har vi vist, hvor gode vi er, og det skal vi holde fast i. Gør vi ikke det, bliver det med sikkerhed en svær kamp, så det er klart et fokuspunkt for os, fremhæver Anders Rosengren Jensen.

Han og resten af den trup, der er udtaget til kampen, tager hul på 2. runde af pokalturneringen kl. 17.30 tirsdag d. 30. august i Varde på Sydbank Stadion.