Facebook

Vejgaard Boldklub udgør tredje test

martinp-profil.jpg
19-02-2016

Af Thomas Jansen

Det er nu tredje gang i år spillerne skal testes i kamp, og forventningerne til niveauet stiger fra gang til gang. Der bygges på og justeres.

Meget fokus har dog, her tidligt i forløbet, helt naturligt været på den fysiske del af forberedelserne. Her skal formen styrkes og spillerne testes.

Martin Pedersen har, som nyslået assistenttræner, fået et andet forhold til de mange krævende løb, som præger træningen lige nu. Efter skiftet fra spiller til assistenttræner, skal Martin nemlig ikke længere piske sej selv for at få det optimale ud af de mange løb. Nu skal han i stedet piske andre til optimal performance. Om han er bedre til det, skal vi lade være usagt, men han kan i hvert fald meddele, at spillerne giver sig fuldt ud.

- I forhold til forberedelserne til den nye sæson har vi selvfølgelig, som alle andre hold, haft meget fokus på det fysiske. Både gennem løb, men også i spillene, har vi presset spillerne meget, og jeg må sige, at de virkelig ser stærke ud og virker opsatte, forklarer den nye assistenttræner, som også ser frem til weekendens træningskamp, den tredje i rækken, hvor Vejgaard Boldklub kommer på besøg.

- Det er en kamp, som vi rigtig gerne vil vinde. Fokus for os i trænerteamet, og klubben som helhed, er at skabe en vinderkultur, hvor alle kampe er lige vigtige og alle kampe derfor skal vindes! Spillerne skal anstrenge sig for at præstere, så vi forventer en god og hård fight mod et godt hold. Måske et kommende 2. divisionshold, slutter Martin P inden flere løb venter i vintervejret. Det rør ham ikke – længere…

Jammerbugt FC tager i mod Vejgaard Boldklubben på kunstgræsbanen lørdag d. 20. februar kl. 13.00.