Facebook

Vejle Boldklub gæster Jammerbugten

932ce7c934498b46284f09912ee8fa86.jpg
29-08-2017

Af Thomas Jansen

Der er fuld fart på den blå bølge i øjeblikket, men det går ikke kun stærkt, det går også godt. Det er nemlig blevet til en ganske fornuftig sæsonstart for Jammerbugt FC, og det kulminerede i et foreløbigt højdepunkt, da Ringkøbing IF lørdag blev besejret i topkampen på hjemmebane med 4-2. Det var en velspillet kamp og en flot præstation, som sendte Jammerbugt FC alene i spidsen af 2. divisions gruppe tre.

Nu venter så en helt anden opgave, som dog bestemt også bliver en stor udfordring. Her venter nemlig traditionsrige Vejle Boldklub i DBU Pokalen tirsdag aften. Det er to formstærke mandskaber, som tørner sammen. Begge i toppen af sin række og i Jammerbugt FC lejren glædes man da også over starten, ligesom der er respekt, men også forventningens glæde, inden opgøret mod Vejle Boldklub.

- Vi har fået en god start på sæsonen, som vi skal være tilfredse med. Men vi har denne uge, når vi regner vores kamp i lørdags med, tre kampe, som virkelig kommer til at teste os og give nogle svar om vores niveau, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som kan være tilfreds med, at den første store test er veloverstået.

- Det var en god kamp mod en god modstander, hvor vi viser, at vi har det, der skal til. Ringkøbing IF er stærke på mange parametre, men jeg synes, at vi gør mange ting rigtige. Vi laver stadig fejl og ved 2-2 får vi en forskrækkelse, men drengene rejser sig flot og vi vinder 4-2. De viser kæmpe moral og vilje, og det var en god sejr, fastslår Zinck, som ikke lader sig rive med af de gode resultater.

- Vi har stadig ting, vi skal arbejde med og tirsdag venter altså endnu en svær opgave i form af Vejle Boldklub. En traditionsrig klub, tophold i NordicBet Ligaen og midt i et spændende projekt, som også et godt bekendtskab fra nordjysk fodbold, Jacob Krüger, nu er en del af. Det er en spændende udfordring for os og det har vi glædet os meget til. Vejle er et godspillende mandskab med nogle dygtige individualister, ikke mindst på den sidste tredjedel, og der er ingen tvivl om, at vi får vores sag for.

Vejle Boldklub har fem sejre og en enkelt uafgjort med sig fra sæsonens første seks runder, hvilket fortæller alt om kvaliteten af tirsdagens pokalmodstander. Men selvom det ser svært ud og Vejle er favoritter, så har de blåblusede naturligvis tænkt sig at spille sin chance.

- Pokalkampe er pokalkampe, med alt hvad det indebærer, og vi går ud for at gribe det halmstrå, vi har i en sådan kamp, og vi går naturligvis efter sejren på hjemmebane. Det ligger helt fast.

Vi viste mod Ringkøbing IF, at vi har meget at byde ind med og at vi har den rette indstilling. Det skal vi bygge videre på tirsdag aften. Det kræver, at vi giver os fuldt ud på alle parametre. Det er ganske enkelt en nødvendighed, hvis vi skal skabe et godt resultat, fremhæver cheftræneren og tilføjer slutteligt;

- Vi skal selvfølgelig også nyde at spille en kamp som denne, men det gør man også bedst, hvis man kan være med hele vejen og tage sejren. Det har vi tænkt os at gøre alt for bliver tilfældet.

Jammerbugt FC tager i DBU Pokalen imod Vejle Boldklub tirsdag d. 29. august kl. 17.30 hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena.