Facebook

Veloverstået første test, nu venter en ny

zinck.jpg
24-07-2018

Af Thomas Jansen

Det er et kompakt forberedelsesprogram, der skal gennemføres af Jammerbugt FC's divisionsmandskab forud for den nye sæsons kick off, og mandag aften spillede de blåblusede første træningskamp.

Kun en uge havde Jammerbugt FC trænet, inden formen skulle testes hjemme mod Holstebro, og at dømme ud fra kampens resultat, så har divisionsspillerne ikke helt glemt fodbolden i sommerferie. Med tre mål i første halvleg og to i anden, sikrede Jammerbugt FC sig nemlig en fin 5-0 sejr efter en præstation, der var overvejende positiv.

På måltavlen kom Zander Hyltoft og prøvespilleren Javi Lopez, mens der inden pausen og blev scoret et enkelt selvmål. Efter pausen var det først unge Max Møller og efterfølgende Morten UT, som stod for scoringerne i den sikre sejr.

- Det var på mange parametre en god kamp for os. Vi starter et lidt andet sted end sidste sommer. Vi kender hinanden godt nu og har holdt sammen på stort set samme trup, så det har været fuld power fra dag et, forklare cheftræner, Bo Zinck, og sætter flere ord på forberedelsernes første test.

- Der var mange positive præstationer, men naturligvis også nogle negative, her i første træningskamp. Men vi har et fint udgangspunkt, og der er et solidt fundament at arbejde videre med, lyder det fra Zinck, der skiftede det meste af sit hold i pausen for at få flest mulige af sine fodboldben i spil på grønsværen.

Trods træningskampen mandag var der træning tirsdag og allerede onsdag venter træningskamp nummer to.

- Det er et meget komprimeret program vi kører her i sæsonstarten, hvor vi på kort tid har presset mange træninger og træningskampe ind. Men som nævnt er vores udgangspunkt et andet end for et år siden, og det betyder, at vi kan arbejde med nogle andre ting i år. Vi kender hinanden godt og har nogle forskellige fokuspunkter, hvor vi gerne vil forbedre os, siger chefttræneren, der mellem de to træningskampen og tilføjer, at det på dette stadie naturligvis, og i alt sin enkelthed, også handler om formen.

- Selvom vi arbejder med forskellige ting i vores spil, så handler det også om at forbedre vores form, og det er den primære ting i denne periode. Derfor er det også en ret hård periode for spillerne og jeg forventer, at vi er godt trætte efter onsdagens kamp, vuderer cheftræneren og fremhæver om den kommende kamp mod Aarhus Fremad;

- Men vi glæder os meget. Det er et rigtig godt hold, og det bliver en virkelig god træningskamp for os. Aarhus Fremad er en god modstander i en sådan kamp, så vi ser frem til endnu en test. I det hele taget glæder jeg mig til de videre arbejde med holdet nu og her og i den kommende sæson, lyder det afslutningsvis fra en travl Bo Zinck, der efter tirsdagens træning skal have styr på de sidste stumper, inden turen går mod Aarhus onsdag. Her er der kick off mod Aarhus Fremad kl. xxxx