Facebook

Vi går efter tre på stribe

Bo_Zinck_forlaenger_2013.jpg
04-10-2013

Af Thomas Jansen

Efter to sejre i de seneste to kampe, der begge var på udebane, gælder det nu Ringkøbing IF på hjemmebane, og målet er klart; tre på stribe.

Det har været lige ved og næsten foran målet i mange situationer denne sæson, og det har kostet de sidste to point i flere kampe. Det er der blevet lavet om på med et par ture til Fyn, hvor først FC Svendborg og siden Middelfart blev besejret. Nu sigter Jammerbugt FC så mod tre sejre på stribe når de blåblusede løber ind på eget græs for at tage i mod Ringkøbing IF lørdag. Her venter dog en svær opgave mod et forstærket Ringkøbing mandskab.

- Vi skal møde et godt hold i form af Ringkøbing, som har forstærket sig markant siden sidste sæson. De ser stærke ud, lyder Jammerbugt FC cheftræner Bo Zincks umiddelbare vurdering af lørdagens gæster, som har hentet flere profiler ind på holdet til denne sæson.

Det gælder ikke mindst i den offensive ende af holdopstillingen, hvor Ringkøbing har vist stor styrke denne sæson. Kun topholdet Skive IK har scoret mere end weekendens gæster fra Ringkøbing. Jammerbugt FC har sendt knapt så mange bolde i netmaskerne, men er til gengæld blandt de mandskaber, der har skabt flest målchancer, og med dette i tankerne, kan der være en god fodboldkamp i vente lørdag.

- Lige som jeg betragter Ringkøbing som et godt offensivt hold, så betragter jeg også os selv som et godt offensivt hold, så der er grund til at tro, at der venter os en underholdende kamp lørdag. Begge hold har spillerne til at skabe sådan en kamp. Ringkøbing har en stærk kvartet på de forreste pladser, men selv har vi også typerne til at skabe det uventede og ekstraordinære fremad banen, forklarer Bo Zinck, som dog gerne tager de tre point på en mindre underholdende baggrund også.

- For os er det ikke underholdningsværdien, som står øverst på prioriteringslisten lørdag. Vi vil rigtig gerne underholde på hjemmebane og give alle en god oplevelse, men førsteprioriteten er og bliver at få de tre point, slår cheftræneren fast.

Der er da også brug for hvert et point i en tæt tabel, hvor ikke mange point skiller holdene. Kun et enkelt er der mellem lørdagens duellanter på Sparekassen Vendsyssel Arena, og mon ikke også det bliver tæt fight i de 90 minutter her.

- Det er en vigtig kamp i forhold til at holde sig til i toppen af rækken. Det er utrolig tæt. Ringkøbing er som sagt et godt mandskab, men vi har nogle områder, hvor vi kan ramme dem og det vil vi forsøge at gøre. Selvtilliden er god og vi har tro på tingene efter to sejre på stribe og nu en måned uden nederlag. Derfor går vi også stenhårdt efter tredje sejr på stribe, slutter Bo Zinck inden det går løs lørdag d. 5. oktober kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena mellem Jammerbugt FC og Ringkøbing IF.