Facebook

Vi vil slutte af med manér

Bo_Zinck_-_foraar_2013.jpg
14-06-2013

Af Thomas Jansen

Det er ikke kun uden for banen at der lægges an til en festlig afrunding af sæsonen, også inde på banen ønsker man at runde godt af..

Når Jammerbugt FC i morgen lørdag d. 15. juni løber ind på Sparekassen Vendsyssel Arena for sidste gang i denne sæson er det med fest og farver på sidelinjen. Her arrangerer Jammerbugt FC i samarbejde med Nyfors og Sparekassen Vendsyssel nemlig stor familiefest med fri entré, gratis softice, gratis popcorn og gratis slush ice. Det er dog ikke kun uden for banen der lægges op til et festligt punktum for sæsonen. Cheftræner Bo Zinck ønsker også at der leveres et væsentlig bidrag til den gode oplevelse inde på banen.

- Det er sidste hjemmekamp, og der er ingen tvivl om, at vi gerne slutter af med en sejr og en god fodboldkamp.

Med dagens modstander, Næsby, er rammerne da også skabt til en god kamp. Således har de seneste mange indbyders opgør været både tætte og intense kampe med to hold som gerne spiller og ikke sparker fodbold.

- Næsby er et af de hold, som efter min mening, spiller noget rigtig flot fodbold. De er ikke mindst dygtige frem ad banen, og formår vi begge hold at gribe kampen an med den rette indstilling, så venter der en god og intens fodboldkamp, forsikrer Bo Zinck, som inden sæsonens sidste hjemmekamp har sikret sig opnåelse af målet om en top seks placering. I top seks er Næsby ligeledes placeret, fire point efter Jammerbugt FC.

- På sin dag er Næsby et af rækkens absolut bedste mandskaber, og jeg forventede egentlig de på nuværende tidspunkt havde været helt fremme blandt de to øverste i tabellen. Det bliver en svær kamp, men det er ekstremt vigtig for os at slutte godt af på hjemmebane, og vi ønsker at give både os selv og alle vores støtter en god oplevelse, fastslår Bo Zinck afslutningsvis inden det gælder de sidste forberedelser til en dag fuld af aktivitet på og uden for banen.

Sæsonens sidste hjemmekamp, stor familiefest med gratis glæder og så i øvrigt også en spændende U17 kamp kl. 13.00… Ja, der er nok af gode grunde til at lægge vejen forbi Bredgade 140 i Pandrup lørdag d. 15. juni. Festlighederne starter kl. 13.00, mens der er kick off på divisionskampen kl. 15.00.

Vi ses på Sparekassen Vendsyssel Arena – og husk nu at tage hele familien med!