Facebook

Victor vil vinde lørdag

VictorTraening.JPG
Hårdt arbejde på træningsbanen er blevet belønnet med spilletid på kampdage for Victor Rafael denne sæson.
03-09-2015

Af Thomas Jansen

Det kneb med spilletid for Jammerbugt FC’s Victor Rafael i sidste sæson, men denne sæson er den teknisk dygtige og hurtige offensiv spiller tilbage på holdet.

Han har ikke bare spillet masser af fodbold i sæsonens første fire kampe, han har også scoret mål og bidraget positivt til Jammerbugt FC’s angrebsspil. Jo, Victor Rafael ligner en spiller der trives. Selv er han ikke i tvivl om hvad der ligger bag opblomstringen.

- Det er  tilliden fra træneren, kommer det med det samme fra Victor Rafael, da han bliver spurgt om hvad der ligger til grund for hans lovende sæsonstart. Der ligger dog også en del arbejde bag og det samme er tilfældet forude. Victor vil nemlig mere endnu.

- Jeg har selvfølgelig oppet mit spil fra sidste sæson, men det bunder ud i, at jeg får spilletid på banen. Det er en ting at træne godt, men en helt anden ting at overføre det til kamp – det kræver tilvænning. Jeg er utrolig glad for de kampe jeg har fået fra start indtil nu. Det har ført til et par mål og håber der er endnu flere af dem, lyder det fra Victor Rafael, der ikke er begejstret for indsatsen i lokalbraget mod Thisted FC.

- Thisted kampen var mere eller mindre et kollektiv kollaps for hele holdet i første halvleg. Vi fulgte ikke den gameplan, der var blevet sat op for os. Vi lavede mange personlige fejl, og jeg selv var impliceret i det første mål vi giver dem, hvilket vi ikke har råd til imod et godt Thisted hold. Men stor cadeau til holdet, fordi vi rejser os i 2. halvleg. Vi spiller vores spil og får reduceret tidligt til 3-2. Det var desværre ikke nok til at rive et point med hjem til Pandrup. Så håneretten må desværre indtil videre ligge hos Bo og co, smiler Victor, selvom han tydeligvis ikke er tilfreds med det.

Nu handler det om en ny kamp og om nye point, og Victor Rafael lader sig ikke slå ud. Han er klar til at rejse sig og er heller ikke i tvivl om målet med kampen mod Odder lørdag.

- Tre point. Vi skal rejse os fra Thisted kampen, og spille vores spil. Vi ved vi er stærke på hjemmebane og det skal vi drage fordel af. Det bliver en kamp med mange dueller, som vores tunge folk skal vinde. Det gælder først og fremmest for os om at holde buret rent -  for jeg er sikker på vi nok skal få scoret i den anden ende, slutter Victor, der ikke er bleg for selv at tage rollen som målscorer eller oplægger til en af holdkammeraterne.

Om det lykkes at hente alle tre point og om Victor Rafael fortsætter de lovende takter, bliver vi meget klogere på lørdag d. 5. september kl. 15.00, når Jammerbugt FC hjemme tager imod Odder IGF i sæsonens 5. spillerunde.