Facebook

Videre fra Varde

NicklasSoe.jpg
30-08-2016

Af Thomas Jansen

Den lange tur hjem fra Varde tirsdag aften blev en anelse kortere, idet Jammerbugt FC formåede at spille sig videre til næste runde af pokalturneringen.

Det lykkedes efter en 2-1 sejr, hvor der skulle en lille opsang til i pausen for at få vendt tingene til Jammerbugt FC’s fordel.

1. halvleg forløb nemlig ikke ligefrem efter planen for Jammerbugt FC og det resulterede sig i at værterne fra Varde IF bragte sig i front 1-0. Det var også resultatet efter de første 45 minutter. Men efter pausen vendte tingene.

Jammerbugt FC fik langt bedre fat og begyndte at spille bedre fodbold. Det blev belønnet i løbet af de sidste 45 minutter. Først da Christian Rye udlignede til 1-1 og siden dag Nicklas Sørensen bragte Jammerbugt FC i front 2-1.

Føringen forsvarede Jammerbugt FC til sidste fløjt og dermed spillede de blåblusede sig med sejren videre til næste runde.

- Vi er selvfølgelig meget tilfredse. Godt nok var 1. halvleg ikke god, men vi fik talt et par alvorsord i pausen og jeg synes vi får overtaget fuldstændig i 2. halvleg, lød det umiddelbart efter kampen fra Jammerbugt FC’s cheftræner, Martin Pedersen.

Han stillede med flere ændringer i startelleveren og kunne glæde sig over at et meget ungt hold klarede udfordringen.

- Efter pausen spiller vi både hurtigt og klogt, og vi scorer de to mål, der skal til. Selvom kampens første 45 minutter ikke var gode, så knokler vi på og i 2. halvleg får vi rettet, det vi skal. Det var en lang tur mod et ganske godt hold, så jeg er helt sikkert godt tilfreds, understreger Martin P, der nu kan se frem til at føre tropperne ind i næste runde også.

Nu gælder det imidlertid først og fremmest en helt anden udfordring, nemlig Thisted FC på udebane i 2. division!