Facebook

Vigtig kamp venter hjemme mod Kjellerup IF

37d873c6f745d158820b3b98770a34da.jpg
09-09-2016

Af Thomas Jansen

Der har de seneste par kampe været pointmæssig tørke, men spillemæssig opmuntring, senest på udebane mod Thisted. Nu er det tid til det hele går op i en højere enhed, så pointene kan tikke ind på kontoen.

Kjellerup venter hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag eftermiddag, og her skal Jammerbugt FC bygge på de gode spillemæssige takter fra lokalopgøret mod Thisted FC. Her endte det ganske vist med et nederlag på 2-3 og sådan skal det helst ikke gå lørdag, i det der ligner en særdeles vigtig kamp.

- Trods nederlaget, synes jeg vi kunne tage turen hjem fra Thisted med oprejst pande. Vores plan var at gå op og presse deres bagkæde og ellers – ja, undskyld sproget – kæmpe røven ud af bukserne. Det gjorde drenge til fulde. Jeg var meget tilfreds med og stolt af vores indsats. Ja, jeg var faktisk tilfreds med alt udover resultatet. Meget lykkedes mod et klasse mandskab. Vi blev ved med at kæmpe og havde vi scoret lidt tidligere, kunne det måske være blevet til point. Det gjorde det ikke og nu handler det om at hente dem mod Kjellerup i stedet, fortæller Jammerbugt FC cheftræner forud for sjette runde i sæsonens 2. division.

- Der venter os endnu en svær kamp mod et godt hold i form af Kjellerup IF. Kjellerup IF er begyndt at røre på sig pointmæssigt og efter en god kamp i Thisted har de slået Odder ud af pokalturneringen og efterfølgende vundet over Vejgaard B. Som Vejgaard er Kjellerup oprykkerhold og de har fået nogle gode forstærkninger. De har en fin organisation med en god offensiv og er i det hele taget stærke på mange parametre, fortæller cheftræneren om weekendens modstander.

Som Jammerbugt FC har Kjellerup IF fire point fra de første fem kampe, og hvis ikke top fire skal stikke af, så er det afgørende for begge hold at få point – gerne alle tre. Derfor er der lagt i kakkelovnen til en intens og spændende dyst lørdag eftermiddag.

-  For vores eget vedkommende, så forventer jeg, at vi kan levere en god indsats igen. V skal bygge på ved at sørge for at få point, efter nederlag i de seneste kampe. Vi har en god organisation og et fornuftigt pres, og så giver vi aldrig op, fremhæver Martin P og fortsætter;

- Vi vil give os fuldt ud og det bliver der brug for. Begge hold kender vigtigheden af denne kamp. Jeg tror der bliver knald på og jeg tror vi får en lige og spændende kamp – og så tror jeg på tre point til Jammerbugt FC!

Kampen om de tre point mellem Jammerbugt FC og Kjellerup IF sparkes i gang lørdag d. 10. september kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor der håbes på stor opbakning til denne vigtige kamp. 

Vi ses på stadion!