Facebook

Vigtige tre point på spil i sidste kamp

MartinPprofil.jpg
04-11-2016

Af Thomas Jansen

Der er ikke noget at tage fejl af. Der skal kæmpes til sidste fløjt, når fodboldåret når sin ende lørdag eftermiddag i 2. division.

Placeringerne er på plads. Her er der ikke længere noget på spil. Men kigger vi frem mod det nye år, så er der i den grad noget at kæmpe om. Helt konkret tre point, som kan være livsvigtige i det kommende nedrykningsspil, hvor Jammerbugt FC og lørdagens modstander, VSK Aarhus, begge befinder sig når fodboldforåret skydes i gang.

Derfor er der heller ingen i Jammerbugt FC lejren, som så småt er ved at gøre klar til vinterferien. Der er fuldt fokus på lørdagens kamp.

- Det er en ”must win” for os! Vi skal slutte af med en sejr – ingen undskyldninger, lyder det korte og klare budskab fra Martin Pedersen, Jammerbugt FC cheftræner.

Sidst de to hold mødtes blev det dog ikke til sejr – til nogen af holdene. Her endte det nemlig uafgjort 1-1.

- VSK Aarhus er et hold, som vi tidligere på sæsonen har spillet lige op med, i en kamp, hvor vi vel var det mest spillende hold, mens VSK Aarhus viste, at de er fysisk stærke. Netop fysikken er en af de helt store styrker hos lørdagens gæster, som har skiftet en del ud og måske også har lidt en smule herunder, forklarer Martin P om VSK Aarhus, som har hentet otte point på en syvende plads i tabellen.

Begge mandskaber har altså brug for pointene lørdag og det danner grundlag for en intens og nervepirrende afslutning på efteråret.

- Det er en af de kampe, hvor man er klar til at gå på kompromis med mange ting for at sikre sig sejren. Jeg er ikke i tvivl om, at der vil blive gået til vaflerne. Det bliver en både spændende, vigtig og nervepirrende krig, som vi runder af med. Med en sejr kan vi give os selv et fornuftigt udgangspunkt for forårets vigtige kampe, siger cheftræneren, der ikke vil evaluere endeligt på efteråret før sidst kamp er spillet, men han har naturligvis gjort sig nogle tanker, og glæder sig over udviklingen, selvom han også erkender, at holdet langt fra er noget færdigt produkt.

- Hvis vi vinder lørdag, så synes jeg, det er et nogenlunde godkendt efterår, hvis vi sætter tingene lidt i perspektiv. Vi havde selvfølgelig helst set, at vi kunne spille i oprykningsspillet i foråret, men vi har et meget ungt hold, som har lært meget, men som også stadig har meget at lære. Derfor må vi også erkende, at vi har haltet bagefter på flere parametre i løbet af sæsonen. Men jeg vil også understrege, at vi har et hold, der fighter og giver sig fuldt ud for hinanden og for trøjen, og det et afgørende succeskriterier for fremtiden, siger Martin Pedersen bestemt og fortsætter uden tvivl i stemmen.

- Hvis vi giver os fuldt ud i både offensiven og defensiven, så har jeg helt sikkert troen på, at vi kan slutte af med en sejr i sidste. Det skal vi gøre – ingen undskyldninger!

Jammerbugt FC og VSK Aarhus krydser klinger i årets sidste dyst om tre vigtige point lørdag d. 5. november kl. 14.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.