Facebook

Vigtigt at runde godt af i Skovbakken

Spillerboks.jpg
Bo Zinck og det øvrige træneteam sætter lørdag sine spillere løs i jagten på point for sidste gang i år.
07-11-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC sluttede sidste weekend af med manér på hjemmebane. Nu gælder det den absolut sidste runde i år.

Det endte med en flot 4-0 sejr over FC Skanderborg i årets sidste hjemmekamp, og nu venter så sidste runde i 2. division når det gælder Skovbakken IK på udebane lørdag d. 9. november. Også her er ambitionen at tage alle tre point.

Forud for kampen besværliggør usikkerhed om stedet for kampens afvikling dog forberedelserne. Det giver naturligvis lidt ekstra udfordringer, men det ændrer ikke på den tro på sejr, som Jammerbugt FC tager med til årets sidste opgør i 2. division vest.

- Som det er lige nu, ved vi ikke om det bliver kunstgræs eller almindelig græs vi spiller på, og det har selvfølgelig indflydelse for kampen hvad det ender med. Det er to vidt forskellige udgangspunkter, men ser vi bort fra dette, så kommer vi godt forberedt og med et godt hold, der er klar til at slutte godt af, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, der trods usikkerheden om underlaget har en stærk tro på at det kan lykkes at slutte efteråret med en sejr.

- Hvis vi præsterer som vi gjorde i sidste kamp, hjemme mod Skanderborg, så har jeg helt sikkert en tro på point. Vi skal ned og spille vores eget spil, men har også fokus på de områder hos Skovbakken, hvor vi skal være særligt opmærksomme, forklarer Zinck, der anerkender at Skovbakken, som inden mødet er placeret på en syvende plads, har gjort god figur dette efterår.

- Skovbakken er et godt fodboldhold, som efterhånden har fået samlet nogle gode tekniske spillere, og holdets ganske fine placering i tabellen er også fortjent.

Det er som bekendt efterårets sidste kamp, og efter denne venter en lang vinterpause inden der igen kommer point på spil. Derfor er ønsket om at slutte af på bedste vis også stort hos Jammerbugt FC.

- Det er klart at vi er meget opsatte på at slutte godt af. Det gør det lidt sjovere at danse rundt om juletræet. Vinder vi kampen slutter vi med samme pointantal som sidst, og det vil være godkendt fra vores side, vurderer cheftræneren og fortsætter;

- Det gælder om at holde trit med holdene omkring os i toppen af tabellen, og skal vi det, skal vi have en sejr.

Efteråret har i langt størstedelen af Jammerbugt FC’s kampe budt på godt spil, men i en periode kneb det til gengæld med at finde vej til netmaskerne. Det har kostet point, men det ænder ikke på at efteråret er forløbet fornuftigt for den blå bølge.

- Vi kunne efter min mening godt have haft nogle flere point her ved pausen. Vi har spillet godt fodbold, og det har vi gjort selvom vi har skullet spille flere nye spillere ind på holdet. Jeg synes det går godt og ville egentlig gerne at vinterpausen lod vente lidt på sig. Men det gør den ikke, og nu handler det om at slutte af med tre point. Er vi klar på dagen, så tror jeg også på vi kan lykkes med det, slutter Bo Zinck, som sender sine tropper på banen for sidste gang i år lørdag d. 9. november kl. 13.00 i Skovbakken.