Facebook

Viktor Ahlmann er tilbage i Jammerbugt FC

AhlmannJustesen.jpg
19-01-2017

Af Thomas Jansen

Den unge offensiv spiller, Viktor Ahlmann, er efter en kort pause fra fodbolden klar til igen at snøre støvlerne og iklæde sig den blå Jammerbugt FC trøje.

Viktor Ahlmann havde, via AaB, tilbage i foråret 2016 et vellykket ophold i Jammerbugt FC, hvorefter den unge spiller valgte at lægge fodboldstøvlerne på hylden på ubestemt tid. Nu skal de imidlertid snøres igen og det kommer Jammerbugt FC til gode, som i første omgang får glæde af Viktor Ahlmanns fodboldkvaliteter i det afgørende forår, som venter forude.

- Viktor er en målscorer. Han placerer sig godt, kan noget på egen hånd og er en type, som vi mangler på holdet. Derfor er jeg også rigtig glad for, at Viktor har valgt at spille videre her i Jammerbugt FC. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Viktor og forhåbentlig kan han finde tilbage til samme niveau som sidst. Gør han det, bliver han en vigtig spiller for os, fortæller cheftræner i Jammerbugt FC, Lars Justesen.

Viktor Ahlmann har allerede tilsluttet sig den øvrige spillertrup og er i gang med forårets forberedelser. Ligesom sin cheftræner, håber Viktor også at finde tilbage til samme form, som sidst han var i klædt den blå trøje, hvor netmaskerne jævnligt blafrede. Samtidig er den tilbagevendte Jammerbugt FC spiller også bevidst om, at dette kræver en koncentreret indsats i denne opstartsfase.

- Nu skal jeg lige finde en grundform igen efter fire måneder, hvor jeg ikke har lavet meget. Dernæst handler det om, at vi skal koncentrere os om at komme så langt væk fra nedrykningsstregen som muligt, siger Viktor Ahlmann, der understreger at beslutningen om er hurtigt comeback ikke mindst grunder i lysten til at blive genforenet med Jammerbugt FC.

- Det handler egentlig ikke om, at jeg har savnet fodbolden, og slet ikke sådan en god vinteropstart, smiler Viktor Ahlmann, idet han forklarer hvorfor han har valgt at gøre sin pause fra fodbolden kort.

- Jeg har nogle virkelig gode venner i klubben og jeg har haft en rigtig god snak med Lars, og så vil jeg meget gerne bidrage til at Jammerbugt FC bliver i 2. division. Vi har derfor valgt at lave en aftale på et halvt år, hvor mit fokus først og fremmest vil være at gøre mit bedste for at bridrage til at klubben får et godt forår over stregen, fortæller den målfarlige offensiv spiller, og tilføjer;

- Samtidig giver det mig mulighed for at bruge tid med folk, som jeg sætter pris på. Skulle jeg spille 2. division igen, kunne det ikke være andre steder end i Jammerbugt FC. Nogle af spillerne er som sagt mine bedste kammerater udenfor banen, og at Lars er kommet til, synes jeg virker rigtig spændende og motiverende.

Viktor Ahlmann får mulighed for at teste formen af mod sin tidligere klub AaB, når Jammerbugt FC møder AaB’s reserver i årets første træningskamp fredag d. 27. januar.