Facebook

Vind en bil og meget mere i Jammerbugt Chancen

LotteriBilPlusFolk.png
14-07-2016

I den kommende uge lyder startskuddet til et nyt og spændende tiltag i Jammerbugt FC. Et stort lotteri, der har fået navnet Jammerbugt Chancen.

1. præmien i Jammerbugt Chancen 2016 er en Suzuki Swift 1,2 Dualjet 90 Style 5 dørs, som på billedet præsenteres i samarbejde med Kaas Biler.

Herudover er der yderligere knap 50 præmier fra Jammerbugt FC’s sponsorer. Præmier med en samlet værdi af ca. kr. 170.000,-!

Vil du have chancen for at vinde en af disse mange lækre præmier, kan du købe lodder for kr. 100,- pr. stk. Der sættes i alt 5.000 lodder til salg.

Lodderne vil bl.a. kunne købes til Pandrup By Night d. 22. juli og Danmarks Dejligst i Pandrup d. 29. juli. Derudover er der mulighed for at sikre sig et eller flere lodder ved at kontakte Jammerbugt FC salgschef, Peter Tranberg, på tlf. 2970 8054 eller e-mail peter@jammerbugtfc.dk.

Læs mere om det store lotteri på lotterisedlen ved klik her, og tøv så ikke med at sikre dig dine lodder i Jammerbugt Chancen 2016. Deltager du, støtter du samtidig ungdomsfodbolden i Jammerbugt Kommune. Der er med andre ord masser af gode grunde til at opsøge heldet i Jammerbugt Chancen.

Vi håber du vil bakke op om initiativet og ønsker dig held og lykke!