Facebook

Vinderen af hovedpræmien er...

Udtraekning_7_hovedpraemie_foraar_2013.jpg
09-08-2013

Så er det dagen, hvor vi runder vores målaktie konkurrence af med at finde vinderen af vores hovedpræmie, som er sponsoreret af Sol og Strand Feriehusudlejning.

Vinderen af hovedpræmien findes blandt de 12. Mænd, som har gættet det rigtige antal mål scoret af Jammerbugt FC i 2. division vest i foråret 2013. Her scorede Jammerbugt FC i alt 28 mål, og det var der fem 12. Mænd, som havde været dygtige at forudsige.

Vi har i dag, fredag d. 9. august, foretaget lodtrækningen blandt disse fem og den heldige vinder er præsenteret nedenfor.

Vinder: Lars Moth, Aalborg, kort nr. 151
Præmie: Gavekort til Sol og Strand Feriehusudlejning, værdi kr. 2.500,-

Vi ønsker Lars et stort tillykke med hovedpræmien og runder denne målaktie konkurrence af med at sende alle med målaktier en stor tak for opbakningen til Jammerbugt FC – det betyder rigtig meget!

Endelig skal der afslutningsvis også lyde en tak til Sol og Strand Feriehusudlejning for at have sponsoreret denne flotte hovedpræmie.

Ønsker du at tegne målaktier for efterårssæsonen 2013 eller har du spørgsmål hertil, så kontakt Jammerbugt FC på info@jammerbugtfc.dk eller på 24 66 20 75.