Facebook

Weekend med træningslejr og test mod Vendsyssel FF

Astrup.jpg
02-02-2018

Af Thomas Jansen

Nu hvor vi har taget hul på februar er der fuld fart på forberedelserne. Denne weekend er ingen undtagelse – tværtimod. Her gælder det både to træningspas, teambuilding og kamp mod Vendsyssel FF.

Fredag eftermiddag kl. 15.00 tjekker Jammerbugt FC spillerne ind til en weekend i fodboldens tegn. Træningslejren holdes i vante omgivelser med overnatning i Jetsmark Idrætscenters værelsesfløj og der er masser på programmet.

Fredag står den på træning kl. 17.00 efterfulgt af fællesspisning og møde, inden den står på massage hen på aftenen. Lørdag er der efter morgenmaden taktisk møde forud for træningskampen mod Vendsyssel FF, der spilles i Vrå kl. 13.00. Aftenen står på svømmehal og massage, inden en sidste træning kalder søndag morgen. Selvom det bliver en hård omgang, er det noget som der ses frem til i spillertruppen.

- Det bliver en blanding af hygge med drengene over et spil Fifa eller andet, og så hårdt arbejde under vores træningspas samt træningskampen mod Vendsyssel FF, siger Søren Astrup, som han tjekker ind til et par dage med holdkammeraterne.

- Selvom vi spillere i forvejen har et godt forhold til hinanden, bliver det bare styrket endnu mere under sådan en træningsweekend. Da vores spil bliver bedre og bedre efter hver træning, så er en træningslejr også med til at styrke det spilmæssige og samtidig får vi en masse meter i benene. Derudover får vi selvfølgelig også bedre kamptræning, forklarer forsvarsklippen fra Jammerbugt FC.

På programmet er som sagt også et opgør mod Vendsyssel FF, der til dagligt begår sig i 1. division, og dette punkt på weekendens program ser Astrup også frem til.

- Selvom vi har trænet i snart en måned, forventer jeg, at der måske mangler lidt spillemæssigt kvalitet i forhold til det niveau, vi havde i efteråret. Dog vil jeg sige, at det bliver bedre for hver kamp vi spiller, så jeg er sikker på at kvaliteten vil blive bedre i kampen mod Vendsyssel og de kommende uger, vurderer Astrup og fortsætter;

- Når man vinder en træningskamp, giver det altid selvtillid og styrke til holdet, men når man vinder over et højere rangeret hold, giver det et endnu større boost, så selvfølgelig spiller vi for at vinde. Så mine forventninger til træningskampen mod Vendsyssel er, at der bliver spillet en hård kamp, med et forholdsvis højt niveau og så selvfølgelig en masse fight.

Skulle man have lyst til at se kampen mellem Vendsyssel FF og Jammerbugt FC, så går turen til Vrå, hvor der er kick off kl. 13.00 lørdag.