Facebook

Jammerbugt FC havde en offday på Fyn

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
30-05-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC gik lørdag ind til kampen mod Næsby fuld af selvtillid og spillelyst, men måtte 90 minutter senere forlade banen slukøret og slået.

Hele 4-0 lød slutresultatet i værternes favør, og de blå måtte vende tomhændet hjem til Jammerbugten. Egentlig så det ellers ganske fornuftigt ud med hensyn til spillet langt hen ad vejen, og trods det at Jammerbugt FC ved pausen var bagud 0-2, var der stadig tegn på at dette kunne vendes til sejr i de sidste 45 minutter.

Men det gik ikke som ønsket for Jammerbugt FC, der ganske enkelt blev ramt på Næsby’s effektive omstillinger gentagne gange. Lidt uheld spillede også ind undervejs. Målet til 1-0 var resultat af en afrettet bold, som dermed snød Jammerbugt FC’s sidste skanse. Det samme skete ved 2-0 målet. En bold blev afrettet og endte i panden på en Næsbyspiller, som dermed kunne heade i mål.

I sidste ende var det dog ikke uheld der denne dag kostede Jammerbugt FC point. Tingene lykkedes ganske enkelt ikke og i afgørende situationer manglede den nødvendige koncentration. Det blev således 3-0 da en bold blev tabt og Jammerbugt FC spillerne efterfølgende ikke formåede at rydde op. Næsby fik nemlig en hel række forsøg for at sparke bolden i mål, uden Jammerbugt FC fik clearet og så var det efterhånden game over.

Det sidste dødsstød kom kort tid efter, fra kanten af feltet blev bolden sendt i netmaskerne. 4-0 og Næsby havde dermed sikret sig tre, for dem, meget vigtige og fortjente point, mens Jammerbugt FC på vejen til Fyn havde glemt hvordan de udspillede Brabrand på hjemmebane runden før. Holdet kom aldrig på samme niveau denne lørdag.

- Det var ikke godt nok i dag. Vi fejlede og Næsby fortjente sejren, erkendte Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som ellers var ganske fortrøstningsfuld undervejs.

- Vi spiller egentlig en fin 1. halvleg. Vi har bolden meget, men der er for meget der ikke fungerer og vi bliver ramt på deres omstillinger igen og igen. Vi ville det ikke nok i dag, forklarer Zinck.

Trods nederlaget fastholder Jammerbugt FC 3. pladsen, men skal den bevares sæsonen ud, så skal der andre boller på suppen i de sidste kampe.

- Vi har for store udsving i vores spil. I dag er vi ikke skarpe fremad banen, men det forklarer jo ikke at vi lukker fire mål ind. Vi svigter bagude. Det er godt vi spiller igen allerede onsdag. Her går jeg stærkt ud fra, at der er nogle som vil ud og revanchere sig, fremhæver Bo Zinck, som onsdag går ind til sin sidste kamp i spidsen for den blå bølge.

Her gælder det Kolding B på Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 19.00. Forhåbentlig for den afgående cheftræner lov at takke af med manér.

Næsby – Jammerbugt FC: 4-0 (2-0)
11’ 1-0 Christian Jensen, Næsby
33’ 2-0 Anders Lagoni, Næsby
61’ 3-0 Mikkel Knudsen, Næsby
64’ 4-0 Anders Lagoni, Næsby