Facebook

Uafgjort i Odder

Thomas_Qourning_i_aktion_mod_Odder.jpg
Thomas Qourning arbejdede sammen med resten af Jammerbugt FC holdet godt, men måtte nøjes med et point i udekampen mod Odder.
12-10-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kunne lørdag eftermiddag tage fra Odder med det ene point i bagagen efter 1-1 på en sen udligning fra hjemmeholdet.

Sonny Jakobsen bragte Jammerbugt FC foran i første halvleg, men føringen holdt altså kun til lige før tid desværre. Jammerbugt FC sejren blev således afblæst i sidste øjeblik efter et langt indkast, hvor værterne fik puttet bolden i nettet til stor ærgrelse for Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck.

- Den er hård, rigtig hård sådan en sen udligning, lød det fra Bo Zinck ovenpå det uafgjorte resultat i en kamp, hvor Jammerbugt FC ganske som ventet satte sig på spillet fra start.

- Vi har bolden meget og kommer planmæssigt foran. Vi gør det vi er gode til, men det gør Odder også i form af en kompakt defensiv organisation. De sidste 20 minutter af første halvleg lykkes de også med sine lange bolde samt dødbolde. Det giver dem flere chancer, så egentlig burde det have været i de første 45 minutter Odder skulle have scoret, forklarer Bo Zinck, som trods vanskelighederne i dele af første halvleg kunne glæde sig over en pauseføring sat ind af brandvarme Sonny Jakobsen.

Efter pausen fik Jammerbugt FC rettet op på tingene og gjorde bedre figur. Det gav chancerne til at afgøre kampen med en udbygning af føringen, men det skete ikke og i stedet måtte de blå fra Jammerbugten afgive sejren til sidst.

- Vi får en snak i pausen og kommer bedre ud til anden halvleg. Derfor er det også rigtig ærgerligt, at vi ikke får lukket kampen. Vi har blandet andet en der tager overliggeren. Men det skal også siges at Odder gjorde det svært for os. Det er et svært sted af spille, og de gjorde det de er gode til, og fik scoret på en dødbold. Banen gjorde ikke nemmere at praktisere vores spilkoncept, men det skal ikke være nogen undskyldning, erkender cheftræneren, som trods skuffelsen over den sene udligning kan tage positive elementer med videre til næste kamp.

- Vi kunne have været bedre på bolden og skulle ikke have givet så mange dødbolde væk, men arbejdsindsatsen var endnu engang som den skulle være, og det tager vi med videre til en formentlig helt helt anden kamp på lørdag, slutter Bo Zinck med henvisning til næste runde kamp, hvor Jammerbugt FC tager imod et velspillende HIK hold, der har hjemme i Hellerup på Sjælland.

Jammerbugt FC – HIK spilles lørdag d. 19. oktober kl. 15.00.

Odder - Jammerbugt FC: 1-1 (0-1)

20' 0-1 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
89' 1-1 Nickolaj Nielsen, Odder